- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
válasz
istvan0122 #1 üzenetére
Szia!
Talán első körben a felsorolt eszközök (Samsung Galaxy S21 Ultra, Galaxy Watch 5 és Buds2) topicjában kellene érdeklődni, emiatt kár volt új szakmai topicot létrehozni!
Üdv. -
istvan0122
csendes tag
Sziasztok!
Először is bocsi, ha nem jó helyen kérdezem, viszont sehol nem találtam erről szóló topikot.
A kérdésem az lenne, hogy egy Samsung Galaxy S21 Ultra, Galaxy Watch 5 és Buds2 hármashoz szeretnék egy vezeték nélküli asztali töltőt venni (az álló verziót). Tudnátok javasolni hozzá megfelelő eszközt? Nézegettem egy párat, de a legtöbb Apple mellé ajánlott.
15w-os töltést tud a telefon, így olyat szeretnék, a Samsung terméke 9W-ot támogat, így azt kihagynám.
Ezt néztem első körben, van bárkinek erről tapasztalata, hogy vajon ez jó lehet vagy sem? Vagy ha van bármi más ami működő és bevált, akkor megköszönöm az ajánlásokat.
Köszi előre is!
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Titan Quest II - Később indul a korai hozzáférés
- Kuponkunyeráló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Bittorrent topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest