Hirdetés
Aktív témák
-
-
-
Melyik most a legstabilabb Rom amiben van magyar nyelv is? Fontos lenne
-
-
-
-
Búcsúzom a topiktól srácok.Eladom a telefont
Életem legjobb vétele volt és ilyen szép telefonom talán mégegyszer soha nem lesz,de most másra kell a pénz.Ma nyomogattam az S3-t és a Note-t, a Note túl nagy volt már az S3 meg külsőre nem jön be,de Samsung-t szeretnék mert baromi szép képük van.Meglátjuk...,azért még be be nézek és köszönök minden segítséget amit kaptam tőletek
S2 a legjobb!!
-
-
Silverlight-s videókat melyik böngésző viszi vagy hogyan tudom megnézni? Idegesítő nagyon,hogy semmi sem viszi
-
Látom nagyonsok ember adja el az S2-t,nemtudom hova kell rohanni
-
válasz
lsebestyen #23905 üzenetére
Hát nemtudom,aki ilyen helyen dolgozik általában van egy másik telefonja ami jobban bírja.Rokonnak is van egy csúcs és egy ilyen alap kis samsung,az utóbbit viszi melózni,persze ha nemvigyáznak rá egyáltalán akkor jóhogy meglátszik rajta az idő
-
Amúgy nemtudom,hogylehet lelakni a telefont.Nálam 1 karc van a kijelzőn ami nemtudom,hogy keletkezett a puha zsebemben volt 1 órát...
Most 1 éves kb és megnemmondaná senki,hogy ez akár 1 hónapos is lenne,mert tök így nézett ki akkoris.Persze ha leejtette valaki az már mástészta
-
-
-
válasz
Something_ #23886 üzenetére
Talán még utoljára valami 2.3.4 rommal volt jó a gps-m azóta semmi,bár nemérdekel csak égő volt ott a haver elött aki amúgyis iphone fanatikus
-
válasz
szaba75 #23867 üzenetére
Hát...,engem megalázott egy Iphone 4-s mert az enyém meg nemakart beállni
A mostani rommal meg már műholdat sem talál,szerintem ratyi benne a gps tekintve,hogy az iphone megtalálta 2 sec alatt.Aztán lehet gyári rommal ezis megtalálná
Am durva,hogy beesett az S2 ára 70-re az S3 miatt (gondolom)
-
-
Felraktam a miuit,végre valami változatosság és nagyon smooth
-
Mi annak a proginak a neve ami átviszi a képet telóra gépről wifivel és lehet telefonon játszani azzal a játékkal ami megy a gépen? Arra emlékszem,hogy 5000ft körül volt,de a nevére egyáltalán nem. Ha valaki megtudná mondani megköszönném
-
Melyik a legjobb rom most? Meguntam a mostanit
-
Feltöltené nekem valaki az AndyX 7.1t valahova,mert nálam nem engedi leszedni
Vagy bármi olyan jó lesz ami rootolt és gyors
-
-
-
Valaki adna egy linket egy jó ics romhoz? Mert az istenért nem találok az előző 400 hózzászólásban,biztos átfutottam rajta,de nincs kedvem olvasgatni most
-
válasz
ForRedGlory #8730 üzenetére
Az jó,mert marketről leszedtem egy dpi changer nevű alkalmazást és azóta nem akarja elindítani a rendszert a telefon
Látom írod is ,hogy az megöli
-
A DPI-t hogyan lehet állítani srácok?
Csak simán programmal?
-
-
-
Hogyan tudok beállítani ICS-n saját csengőhangot?
-
Mi a legutobbi ics rom sracok?Ami gyors es jo is. Lemaradtam vagy 1.5 honappal
-
-
Új topik? Ideje volt már...50k+ hozzászólás
Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tárhely szolgáltató választás
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Revolut
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest