- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
malor
aktív tag
-
dnelb
veterán
esti benti képeknél lett a legrosszabb, ott pl a fehér színekből csontfehér lett, de így az egész képre jellemző ez. Meg zoomban is pl random dobozon a szöveg gyárival sokkal jobban olvashatóbb, hiába 12 vs 24. De nappali fényben is ugyanezt érzem 12mp módban is. Igaz nekem a gyáriban közepesre van állítva az élesítés. Beállítások ugyanaz mint malornak.
-
malor
aktív tag
Korábban írtam, hogy például kvázi makrózni jobb a gyári appal. Mondjuk fekete dobozon közelről fehér szöveget fotózni vele. A hideg és a kontrasztos megoldás itt nagyon jól jön. A vakus képeknél szintén jó a gyári app.
A kijelződön mire van állítva a színhőmérséklet? Azért kérdezem, mert ha csak a telódon nézed vissza a képeket, akkor az csalóka tud lenni. Én pl. teljesen hidegre állítom a kijelzőt, élénk módban használom, de az új csúszka nincs elhúzva.
Ha a kijelződ színhőmérséklete melegebb, akkor elhiszem, hogy zavaróbb lehet az Expert Raw alapból melegebb színvilága. Erre amúgy még nem is gondoltam. De itt most nem csak a fehérről van szó. A gyári app lakásban nálam használhatatlan. Ablak mellett, kevés vagy sok természetes fénynél, mesterséges fénynél...teljesen mindegy...nem tudok vele számomra megfelelő minőségű képet készíteni. Expert Raw-val meg minden gond nélkül megy.
[ Szerkesztve ]
-
doooo
veterán
válasz bajnokpityu #3854 üzenetére
"azt vágod, ha a 23U alap felbontása qhd volt, 24U é meg 1080..."
Ez nem igaz, minden S alapfelbontása FHD+, legalább S8-széria óta, de S9-széria óta mindenképp. -
dnelb
veterán
ez a vivid kapcsoló is bugos amugy, ha bekapcsol a szemkímélő, majd utána ki (tehát pl mint nekem 22:00- reggelig) akkor utána a speciális gomb nem lesz ott.. Rá kell menni hogy természetes, majd élénk és megjelenik. Komolyan, ezek mindent teszt nélkül adnak ki manapság.
[ Szerkesztve ]
-
Gardaai
senior tag
válasz Konyika #3896 üzenetére
Wi-Fi 6 sima telekom modemmel - Sagemcom F5670 - 2000 / 1000 nettel.
Belső hálózaton még nem mértem rá (Wi-Fi 6 ugye ennél többre képes), ott 3.500 Mbps sebességgel van csatlakozva az eszköz. Quick Share pikk-pakk átdob akár 20GB-ot is egyik telefonról a másikra.
PC netre kifelé majdnem belenyal a teljes sávszélességbe, amit garantál a szolgáltató: [kép]
(Sebesség mánia! )↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
Gardaai
senior tag
Szinte teljesen leírtad az én véleményemet (is), a kettő márkáról.
Én azért vagyok "kénytelen" maradni, mert képtelen vagyok elengedni a Samsung (nem android) által nyújtott nyitottságot. Az alap funkcióban gazdag beállításoktól kezdve, a fejlesztői eszközök keresztül, a Good Lock modulokig. Ezt nem tudom mikor fogja bármelyik gyártó is überelni.
Nem véletlenül születtek a cikkek/videók, azzal a címmel: "S24U - Why Buy Anything Else?"
Ahogy te is írod, ha már bekerülsz, akkor nem enged az Apple. Minél tovább használod, annál nehezebb a kiszakadás. Befelé tök jól megy a költözés, kifelé viszont mintha ott maradva egy rész magadból, mert egyszerűen nem tudod visszahozni. Utóbbi időben szerencsére jobb a helyzet, főleg iPhone -> Samsung költözés téren (Smart Switch).Mindezt úgy mondom, hogy párhuzamosan van évek óta mindkét telefonom (kezdve: Samsung Galaxy S4 - iPhone 3GS) és követem az újdonságokat, funkciókat.
Akármikor megpróbálok átállni iPhone-ra, nagyjából 1-2 hét ameddig nem érzem magam megfojtva. Leghosszabb idő kereken 30 nap volt, megvásárlástól számítva eladásig (iP11PM). S23U óta pedig annyira fluid lett a rendszer (végre, ha nem lett volna, megint ugrottam volna egy fejest), annyira egál már szinte az akku idő, hogy nem is gondoltam iOS-re váltáson egy pillanatig sem. Ha fontos lenne a point and shoot kamera előnye az iPhone-nak, akkor bajban lennék, de szerencsére nekem ez is elég ami most van.
FaceID top tier, ahogy az Apple Pay is. Annyira jól működik ez a kettő kombinációja, hogy bankkártya helyett inkább vennék iPhone X-et is akár, hogy csak fizessek vele.Most rebesgetik az Apple féle AI-t és a még több testreszabhatóságot (iOS18), de szerintem még egy jó 5 évig nem fog akkora szabadságot adni, mint a már Samsung 10 éve is adott. Ha mégis, lehet elgondolkodom újra.
Aláírom a beállítási lehetőségek ~70-80%-át nem használom. Viszont amit igen, azt imádom.
Pl. másodperc mutató. Annyira alap dolog, mégis rengetegszer használom, csak lehúzom egyszer az értesítési sávot és látom.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
őstag
Jól leírtad. Pontosan ugyanígy vagyok én is ezzel az egésszel. Annyi a különbség, hogy én ráadásul icloudban tárolok mindent mert így egy iPhone-iPhone csere kb 10 perc és ugyanott folytatok mindent az újon, ahol a régin abbahagytam
Mindkét telefonom szinkronizál a Google fotókkal, és így megvan minden fotó minden platformon. Tök jó! -
snowww
tag
valaki megtuda modani hogy rudom a telot csatlakoztatni a laptophoz hogy a telo net hozzafereset kezelje
-
thomasvold
őstag
Valaki próbálta már a Qi töltést? Tapasztal lassú töltést? Nálam nem jól működik, kicseréltem a töltőt és a kábelt is, de ilyen 3 óra hosszát ír egy teljes töltésre. Még egy 15W-os töltővel is kb. 100 perc alatt fel kell töltse. Egy ilyen Xiaomi Wireless Charging Stand -em van.
Kábelen teljesen normálisan működik.
Arra tippelek a Stand-el van valami, remélem nem a telefonnal. Milyen wireless stand-et használtok, ha használtok?
Veszek egy olcsóbb Samsung padot , remélem ezzel fog működni a 15W.
-
qltsar
veterán
Kipróbáltam mirrorolva, ugyanolyan ronda PhoneLink-en és DExen is a phonescreen mindegyik monitoromon.
Ez nekem nem kijelző hibának tűnik, néhány kép "eredeti" minőségben: [link]
Ugyanaz az érzésem, mint, amikor az S3 Triomban 1MB-ról 2MB-ra upgradeltem a chipeket, és hirtelen lett 32 bites True Color opció Windows 95 alatt, és a gradientek "rendbe jöttek", cserébe iszonyatosan lelassult a rendszer . DX2-66 és True Color nem voltak barátok.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Kék titán….
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
qltsar
veterán
Akár ez is elképzelhető, nekem csak az a baromi nagy kérdőjel, hogy ezt Samsung, hogy a fenében nem vette észre?
Mivel változik a háttérképem minden nap reggel, így már én is láttam, hogy gradientnél nem százas valami, de betudtam, hogy rossz minőségű a kép, ami még mindig terítéken lehet természetesen.
-
dnelb
veterán
azt a csíkos teszt oldalt is megnézhetnéd ugyanígy
hogy a fenében nem vette észre?
Te ezen meglepődsz? valami brutálisan félrement nekik 1 éve kb, mind sw mind hw oldalon. Mintha nem volnának tesztelők abszolút. De már régen is észrevettem, s21 ultra topikban is mindig le lettem ugatva mikor beírtam hogy évi 2x frissítek max Pont ezért, mert minden kurva havi updateben volt valami új bug. Az oneui6 meg az eddigi leghitványabb munkájuk a oneui 1 óta.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz thomasvold #3930 üzenetére
Az S3 Trio sokminden volt, csak nem játékkártya. Ahhoz kellett egy Voodoo1-2. Vagy önmagában egy Voodoo Rush vagy Banshee. Azokhoz nem kellett 2d-s kártya sem.
Off vége. -
veterán
válasz gyuri81 #3935 üzenetére
Egyszer tettem rá a tokot aztán amikor megkötöttem a biztosítást levettem róla. Azóta csak zsebbe volt téve vagy az asztalra le. Másik oldalán nincs kopás. 650e Ft-os készülékről van szó. Ez vicc....
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
MrSealRD
veterán
Hogy működik ez a DEX? Próbáltam rákötni monitorra, igaz elég izzadtságszagú a dolog. Egy TB3-as Lenovo dokkolóra van kötve a monitor TB-on és a dokkoló és a telefon is C-to-c csatlakozóval. De nem látták egymást.
Láttam, hogy van ilyen HDMI to USB C kiépítésű franken kábel... Ennyi lenne a titka?Wireless megjelenítőm nincs...max a TV. Ott még nem próbáltam.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
qltsar
veterán
válasz MrSealRD #3943 üzenetére
Nekem egy ilyenem van: HP USB-C G5
Rádugom, és működik. Sajnos csak 60Hz-en, így nem sokat használom.
Wireless megjelenítőnek meg használhatod a PhoneLink-et. BT-n keresztül kell összepárosítani Windows-os gépet a telefonnal, és onnéttól működik a screensharing Desktopra.
-
MrSealRD
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Projektor topic
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen videókártyát?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Politika
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest