Aktív témák
-
sippet
senior tag
ezzel az alkalmazással lehet adni memóriakezelési prioritást az egész rendszert tekintve, illetve akár az egyes alkalmazásoknak is. próbáld ki, hátha segít.
-
BOTICSELLI
tag
" ...tegyél fel egy szűz win7-et... "
Óóóóóóoooo ERPY!
Leborulok nagyságod előtt!
Tök értelmetlennek tartottam emiatt felhúzni egy új windowst, de
S I K E R Ü L T !!!ODIN látja a telót download módban és már ott figyel rajta az új XXLPB
Nagy kő esett le a szívemről...
Köszönöm a tanácsot!
-
R2D20208
addikt
Alakulgat. Néha eldobta a wifit. Modemet cseréltem a romban, és pofozgattam. Nem működött délelőtt vajsimán, de 6220 körül volt a Quadrant. Most nincs 5000 és olyan szépen gördül a menü, és viselkedik a teló hogy csak na. De érdekes. Jóval alacsonyabb Antutuval...Végülis sosem érdekelt az eredmény, de érdekes nem ?
-
agabe
addikt
hiába rakja sztem a drivereekt újra, meg az odint...ha az i9000-et látja, akkor ezt is kéne, de végülis egy próbát megér a driverek, és odin újrahúzása.
(#48586) HUTCHDB:
Ha vízkár, akkor is ugrott a gari, és ha nem is az csak sima harverhiba, a CWM recoveryt egyből kiszúrják...megint csak ugrott a gari. -
BOTICSELLI
tag
Azt tudom elképzelni, hogy valószínűleg az oprendszeren belül nyomhatott egy factory reset-et.
Főzött ROM volt rajta, az nem szereti az ilyesmit.
Történt már ilyen velem még az i9000-nél de akkor ODIN-ból mindig vissza tudtam hozni...
Most viszont nem megy.Full wipe megvolt...
...helyzet változatlan.JIG segíthet?
-
JUmbozorzje
tag
Normalis hangvetelben tettem fel a kerdesemet azthiszem.
Akkor e valaszt megvalaszolhattad volna normalisan. Nem mindenkinek van ideje bujni a forumokat. Mi mikor jelenik meg es mi mennyibe fog kerulni es mit mennyiert lehet eladni.
Gondolhatod, h nem azert tettem fel ezeket a kerdeseket, hogy baromsagokat kerdezzek, hanem egyszerubb e forumon megkerdeznem, mint 2 orat utanna olvasgatnom.Nincs harag es koszonom a valaszt.
-
HardRic
addikt
Fogalmam sincs. vágólapra tettem a trebuchetet, de nem engedte beilleszteni mert 2MB hely volt. Töröltem pár faszságot, és összejött 16MB. Teljesen alap ics volt, csak e egy operát telepítettem rá.
Amúgy még egy észrevétel: swype valami gyönyörű az új romban. Teljesen másképp néz ki mint gb alatt. (Legalább azt nem sikerült elrontani.
-
visionbp
tag
Másfél napja nyúzom az LP2-t, de nálam nem százas. Vagy én vagyok béna
A mobilnetet sorozatban dobálja el, ami úgy tűnt fel, hogy nem érkeztek meg a mailek. Hiába jó az összes APN-beállítás, restartnál szinkronizál, utána viszont soha többet.
Ugyanez a baj a kékfoggal is, kihangosítóra kapcsolódás után 5 perccel szétkapcsol, bár a status baron változatlanul a csatlakoztatott BT jelzés van kint.
Ha ezekre nem találok megoldást, este köszöni, és a KL1 jön vissza... -
kaisers
aktív tag
Feltelepítettem mindent amit használok, de nem TB-ből, hanem telepítő fájlokkal. Go launcher, (bár az egyik benne lévő jobban tetszett) elindítgattam kíváncsiságból a játékaimat (Hot pursuit, GTA, MC3), gyorsan betöltött, nem akadtak.Szépen frissített is, aztán böngésző próba: Operából kiléptem, aztán fekete halál. Akksi ki, vissza utána no boot. Recovery, download megmaradt.
Egyébként kicsit darabosnak találtam launcher-től függetlenül.
A navi, és wifi egyébként sokkal jobb. Remélem mihamarabb jó lesz, mert egyébként teccik. -
killerjohn
addikt
jaaaaaaaaaaaa! mert hogy én 320 helyett 240-en tolom (320 a gyári)...
egyébként XDA-n megkérdeztem, hogy mi az oka a 2D/3D és az SD read gondoknak, erre ezt mondták:"Try to run 2 or 3 time benchmark. this a known issue to Mali as GPU will always lock to 160mhz from the higher 267mhz..
For sdcard read/write use some app that change the sd cache size to higher value to increase that."Hüpp, várni még kell a bugfixekre...
-
agabe
addikt
volt aki meg azt írta, hog ya braviaengine csak a gyengébb kijelzőkön tud húzni valamit ezen meg egyáltalán nem.
Igazából tényleg a saját szemének hisz az ember, és ha neked jobb azzal, akkor tuti úgy van.Lehet, hogy majd én is kipróbálom, de igazán az lenne a jó, ha két teló egymás mellett lenne egyik braviaval másik anélkül, és kiderül(het)ne mi látszik.
Azért csak lehetséges az egész, és nem tuti még így sem mert ha a két kijelző alapból nem egyforma (és ez megesik), akkor az is befolyásolja az eredményt. -
Gizmo94
veterán
Boldog új évet, viszont is.
All: Nem érdemes ezen vitatkozni, hogy mi lesz az értelmesebb, megvenni az SGSIII-at, vagy sem.. Biztosan lesz benne sok technikai újdonság, meg finomítás az elődhöz képest, és akinek megfelelnek majd a paraméterek, vagy naprakész akar maradni, az megveszi, akinek nem, az pedig nem. Akcióban biztosan több irányból beszerezhető lesz, így aki a II-t meg tudta venni, ezt is meg tudja majd.
Nálam egyetlen szempont van,a mérete,ami miatt biztosan nem fogok benevezni rá, mert nekem már a II is egy kicsit túl nagy, a Note meg már kifejezetten a kényelmetlen kategóriát képviselte.
Biztosan sok előnye lesz,de nem szeretnék egy tojástálcával a fejemen rohangálni, amit sehová nem tudok tenni normálisan. -
HUTCHDB
nagyúr
picit vitatkoznék veled.
használtál már miui-t?
azon belül a Extended Settings-et, a MIUI settings-et, vagy az app drawert?
ez egy testre szabható plusz status bar.
magyarul, marad - ahogy te fogalmaztál - a "lehúzható felső rész" és a mellett kialakítható egy másik lehúzható rész is.ha jól értem, akkor a lehúzható értesítési sávot is szerinted jobb lenne gombbal vezérelni?
hát nem tudom.
nekem ez így egyszerűbb......ebben az egészben egyebek mellett azt is be lehet állítani, hogy balról akarod lehúzni, vagy jobbról az app driwert, hol legyen az óra (középen, jobb oldalon) legyen-e akku kijelzés, mi legyen a szolgáltató kijelzéssel és pl. átírható bármire, ...stb.
-
Sógi
addikt
Az aláírásod mást mutat
De sajnos egyet kell értenem, vagyis annyi kiegészítés, h a régebbi siyah-ák még egész jók, de sosem szerettem azokat a romokat/kerneleket, melyeket naponta frissítenek
Ez azért utal vmire...mégpedig arra, h nincsenek jól összerakva és folyamatosan frissítgetni kell a sztem kapkodások miatt...sajnos
A mostani stock kernelek is nagyot teljesítenek, már lassan ott tartok, h visszateszem a cf rpoot kernelt vazze
De előtte letesztelem ezt a void echot és a phenomenalt...Azt, ha nem jönnek be, akkopr xarok a kernelekre és marad a gyári, roottal -
HUTCHDB
nagyúr
A fo baj az az, hogy nalam nem mukodik...., pedig az osszes miui alapu mas rom, az igen.
Ami bosszant, az az, hogy amig alap a wajk rendszer, addig minden jol megy, viszont mar ha felteszem a miui launchert, vagy a bmarko halozati fixet, azonnal bootloot.
egyszer sikerult a miui launchert feltennem, de akkor pedig ahogy a theme managerben megprobaltam a zar tipusat kicserelni, azonnal jott a BL.
Egyszeruen nem ertem, nem tudom mi lehet a gond. -
kecsetihunor
aktív tag
Nekem valahogy kezd elegem lenni ebből a Török Romból...
Megvolt minden cache, sgstoolsból a market cache, errefel, elindul a market, majd FC...
Várok egy XWKK5 és KL1-es Criskelót, majd ami ikon nem tetszik benne kicserélem s jól van...Pedig a v28 szenzációsan ment, de a 29 után...
-
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest