- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Aktív témák
-
Kevex
csendes tag
Sziasztok,
Érdekelne, hogy van-e tapasztalat GPS pontossággal kapcsolatban (GPS Test vagy GPS Statussal mért pontosságra gondolok). Nekem egy T-s SGS2-m van, KG6os Litenin rommal, és 15-30 méter között mozog a pontosság az esetek 90%-ban, 10 méterre vagy alá szinte sose megy. Nem tudom eldönteni, hogy a GPS tud ennyit, vagy a készülék a hibás? Összevetésnek, a korábbi HTC Desire olyan 4-6 méter között tudott belőni.
-
No.01
őstag
válasz ujtzjani #17646 üzenetére
Az, h merul az normalis. Az nem normalis, h szar toltot hasznalsz
Mellesleg ajanlom, egy autos tarto/tolto beszerzeset (en mar megrendeltem Gyari Samsung elvileg a heten meg is erkezik 39EUR)1A-s tolto kell es ha szamit v.mit az akksid allapota/elettartama akkor ne kinait vegyel! (en mar megszivtam 2x emiatt azota inkabb kiadok erte tobbet, de az mukodjon ugy ahogy kell)
Google navihoz kell adatforgalom meg jelenleg, de nem general 1GB-ot szoval nem kell fosni szvsz kulfoldon is valalhato, de mondom jovoheten elesben tesztelem (~320km)
[ Szerkesztve ]
-
Csabi42
tag
-
No.01
őstag
válasz Csabi42 #17654 üzenetére
A 2A-s tolto mar baromira nem hasznal az akksinak! Az akksi kapacitasanal nagyobb aramerosseggel 1,65mAh-nal nagyobbat nem ajanlatos hasznalni. Az idealis kulonben a kapacitas felevel megegyezo aramerosseg. Persze ez egy olyan app. miny az IGO vagy mas nagyobb energiat felemeszto appok eseten lassu/lasabb meruleshez vezet.
Mellesleg elolvastam en is gyorsan az linket es azt irjak, h rovidebb tavokra elore letoltheto az uttervezet...
Mellesleg itt hollandiaban jobban hasznalja a TMC-t mint a helyi Tomtom navik![ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Sajnos ennyit tud, külföldi oldalon tesztelték a top készülékek gps-ét is, és az sgs2 végzett leghátul, ha jól emlékszem 20-40 m-es eredménnyel. Ez navigáláshoz még épp elég, bár ahol több út van közel egymáshoz, esetleg alul és fölüljárók is, ott hibához is vezethet.
Én eddig 1-2 rövidebb szakaszon használtam, iszonyat gyorsan fogott jelet, és jól is navigált.
Dive ever, work never.
-
R2D20208
addikt
-
HardRic
addikt
Tegnap feltoltam egy nem a KG6 romhoz való CRT animációt a telóra, be sem indult. Visszatoltam a hozzá valót, azóta kikapcsol magától. nem újraindulgat, hanem kikapcsol, úgyhogy ebből ma full wipe lesz. Pár kérdésem lenne: Wipe a romot is letörli vagy csak minden beállítást, stb.? Valamint a belső SD tartalmát érinti-e ez?
-
-
Laraxior
titán
kiesett a kezemből a fólia szőnyegre, tiszta szösz lett, le lehet valamivel tisztítani vagy kuka?... bár feltettem de maradt pár apró kis hólyag.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
pohár
félisten
-
Sógi
addikt
válasz HardRic #17681 üzenetére
Persze, h megmarad a DL mód, én így gyalulom minden alkalommal a gépet:
kilépsz recoverybe, telefon kikapcsol, felhangerő+home+ki/be kapcs gomb addig nyom amíg be nem jön a recovery.
- wipe data/factory reset
- wipe cash partition
- advanced - wipe dalvik cash
- mounts and storage: format cash + format system + format data (Ha format sd, akkor a belső sd is gyalu lesz...)
- Ha ezek lefutottak, van egy szűz telefonod, ekkor power off.
- Telefon DL módba teszed, rádugod az usb-re(#17678) Laraxior: Nemmondod???
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
megérkezett szépen, köszönet is érte.. hát sajna ez a kis baleset érte. Lemostam, a nagyját lehozta..lehet mér párszor átmosom. hátha.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
gereke
tag
Sziasztok,
Lenne két kérdésem:
1, KE2-ben volt egy /system/default.prop állomány. Ezt szerkesztve be lehetett állítani, hogy hányas képernyő legyen a HOME. Hova tünt ez KG6-ban?
2, Egy rw- r-- r-- jogosultságú rendszerfile-t hogy tudok szerkeszteni? Root-olva van a telefonom, de ha pl. RootExplorer-el szerkeszteni akarom, vagy permissiont akarok állítani, akkor azt nem engedi.Kösz a segítséget
[ Szerkesztve ]
LYA-L29
-
bizi990
senior tag
Megyek külföldiába és szeretném elkerülni az ottani horror internet díjakat, elvileg lesz wifi. Kikapcs menüben az Adathálózat üzemmódot kikapcsolom, akkor mobil internet tuti nem lesz, de wifi menni fog?
Köszi! -
F-ECT$
titán
válasz bizi990 #17689 üzenetére
Elvileg még az sem kell, mert van egy olyan a Mobilhálózat beállításai között, hogy Adatroaming, és ha ez nincs bepipálva, akkor nem lesz horror számlád. Meg ha jól tudom, akkor a szolgáltatónál is engedélyeztetni kell az adat roamingot.
Más: Ezt olvastam XDA-n a batistáról: "seems to lose a good 3-5% per hour of doing nothing". Szóval nem csak nálam merül ennyit. Azt hiszem keresek egy másik romot, az is lehet, hogy gyári kg6 lesz belőle.
Dive ever, work never.
-
ERPY
őstag
válasz dancsuri #17692 üzenetére
Ha azt vesszük itthon sem olyan drága, nekem 500 megás van 1000ft-ért. ha túllépem csak lejjebb veszik a speedet, de nem túlforgalmazásos.
Ellenben ha elhagyja Viktor földet (ilyent magyar ember nem tesz), és ott használja az itthoni szolgáltatós netjét mondjuk roamingba, akkor 1 mega lesz vagy 3000ft. (Ezt hasraütésre írtam, a lényeg hogy 15 perc alatt egy kisebb autó árát össze lehet hozni.)[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
Mennyiért lehet most legolcsóbban egy új SGS2-höz jutni, és hol? Tegnap voltam a Saturnban, nyomkodtam egy kicsit, de 156e... azért az sok.
Nem tudom, hogy most vegyek-e, vagy érdemes várni a fehér kiadásra, de az eleve drágább lesz, meg nemsokára új modellek lesznek kint (állítólag), és az hátha lenyomná az árát 110e közelébe.. Vagy ne álmodozzak?
HR24.hu
-
sippet
senior tag
válasz dancsuri #17692 üzenetére
a normál használat alatt azt érted, hogy az adatforgalom és mindenféle szinkronizáció be van kapcsolva? mert nekem úgy van, és bármilyen romot/kernelt/vuduvarázslatot próbálok, ez alá én sem tudom leszorítani. sajnos amíg az android os bugot (suspend és /events0 processek beragadása) a samsung nem javítja, addig ezzel együtt kell élni. én már asszem belenyugodtam.
nem tudom, a gps-szel kapcsolatban mik a sirámok. egyszerűen le lehet tesztelni a pontosságot: gyalogoljatok egy kilométert, vagy bringázzatok kicsivel többet, közben indítsatok el valami trackelő programot (mondjuk a google által készített mytracks alkalmazást), és a végén nézzétek meg, hogy milyen útvonalat rajzol ki a térképre. nálam gyakorlatilag még az is látszik, amikor sávot váltok a bringával, nemhogy több tízméteres szórása lenne. ugyanez volt korábban a htc desire-rel is. mindez a 3.4-es batista romon, kg6 modemmel. az, hogy a különböző gps programok mit írnak ki körülbelüli pontosságnak, lószart se számít, a lényeg a gyakorlat, ott meg tökéletesen működik.
[ Szerkesztve ]
-
bizi990
senior tag
Köszi mindenkinek, roaming tiltás meg van, de inkább tiltok mindent.
Külföldi kártya nem játszik, ezért maradnak T-s árak, asszem 1-2000 HUF/nap/50 (vagy 5)MB.
Mivel van wifi így felesleges. A hívás díjak eszméletlenek: 12xFt a fogadás, hívás 320Ft (horvát, nem uniós) és nincs vmi kiegészítő csomag se, amivel olcsóbbá lehetne tenni. -
alba-regia
aktív tag
Djuice-nál 114.000 Ft-ért vettem 24 hó hűségre webshopos kedvezménnyel.
-
Jadro
veterán
Sajna az a tapasztalatom, hogy nemhogy lefele menne az ára van ahol felfelé megy. T-nél pl. Függetlenül 120k körültől van szürkeimportos a GSM boltokban. Két év Samu garival meg drágább. 145-ért vettem metroban, ez volt a legjobb ajánlat ebben a konstrukcióban. Ennél többért láttam csak máshol.
Biztos fog majd lejjebb is menni, csak kérdés hogy egy hónap múlva vagy karácsony körül... Egyelőre túl nagy a kereslet.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest