- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Aktív témák
-
Nexu
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy az S2 sárgás kijelzőhibája megmaradt-e az újabban vásárolt készülékeknél.
A kamera szoftveres hibáját (a rózsaszín folt) javították?
Van-e még valami típushiba esetleg?
Köszönöm!
-
Laraxior
titán
válasz R2D20208 #17206 üzenetére
ha egynapos akkor miért nem viszed vissza? Gondolom újonnan vetted. 3napon belüli cseregari. Bazmeg be se kapcsol ez a telo..ennyi. Úgyse tudnak vele mit csinálni, mert nekik sem fog reagálni semmire. Kicserélik,mire megállapítják majd mi a baja neked már rég van egy új telefonod...amit remélhetőleg nem fogsz buzizni
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
F-ECT$
titán
Én egyikkel sem találkoztam, bár nagyon keveset fotóztam. Ha jól tudom, akkor mindkettő már ki lett javítva a korábbi romokban. Az elmúlt 1 hónapban nem olvastam ezzel kapcsolatos bejegyzést itt. (Vagy csak nem emlékszem rá, de biztosan nem fordult elő túl gyakran.)
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz ToM2oo4 #17305 üzenetére
Sry a téves infóért, viszont az áll, hogy mostanában nem olvastam ilyet. Ha Neked ilyen, és van rá gari, akkor én a helyedben visszavinném.
Most néztem meg a kijelzőt dead pixel test-tel, és egyik színnél sem láttam semmilyen foltosodást / eltérő árnyalatot a képernyő egyik részén sem.
Dive ever, work never.
-
-
ToM2oo4
tag
válasz Richard! #17308 üzenetére
Állítólag a sárgaság valamilyen ragasztó miatt van. Gondolom, aki szerencsés, annak eltűnik egy idő után. Nekem is 2 hónapos a telefon, de látszik a sárga és a rózsaszín folt is. A rózsaszín résznél úgy tűnik, mintha az OLED pixelek kicsivel gyengébben világítanának, mint a többi.
A legjobbat el is felejtettem. A kijelző jobb felső részén van egy halvány szürke kör. Elvileg a gyártósor tapadókorongjának a nyoma.
Remélem, ha ezeket mind elmondom a szervízben, akkor tényleg cserés lesz. -
Richard!
addikt
-
Laraxior
titán
válasz Richard! #17316 üzenetére
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
WaterWave
veterán
válasz Richard! #17316 üzenetére
60 ért nehéz lesz... főleg ha tudjuk 40-50 között javítják, aztán ki tudja mit kapott az ütéstől... 100-110 ből meg kapsz olyat ami nem javított de hát sok sikert az eladáshoz
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
WaterWave
veterán
jöhetne már új rom, megjött a kedvem a romozáshoz
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
noxon
őstag
A litening 5.0-ra miért nem megy fel a cogni 1.31? Felmegy de nem bootol be
We live in a simulated world...
-
dancsuri
veterán
válasz WaterWave #17314 üzenetére
rettentő csupasz (a multnap mondta valaki, hogy ki nem állhatja a progikkal agyonrakott romokat) még egy fájlkezelő sincs benn, a beállításokkal együtt 23 app . nincs feledatkezelő, a statusbar 4 elemes nincs képernyőforgatás, képernyőmentés a power gombal (több funkciós gombok), Kamera beállítási gomb nincs hanem a lehetőségek gombok a jobb szélen állandóan láthatók (nagyon tetszik), a Magyarítás hibátlan, nagyon simán fut, ennyi ramot eszik induláskor (kép) Egyenlőre ennyi
[ROM-AOSP GRJ90 2.3.5] Oxygen v2.2.1
AboutOxygen is an AOSP source built ROM, it's minimal, it's superfast and mostly bugfree.
As Oxygen is not a mod/port of any HTC/CyanogenMod or any other ROM and may not be to everyones liking, it's minimalistic and basic but I'm open to ideas and suggestions for improving the ROM.
[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
RedCat
senior tag
Megérkezett a JIG-em. Hogy kell ezt pontosan használni? Számláló nullázás, sárga 3 szög eltüntetés hogy működik?
-
csabicska
senior tag
A crt effektet hogyan kell telepíteni?
Köszönöm.-Galaxy S20 - The best-
-
HXY
addikt
KG6-ra hogy tudok magyar Swype-ot rakni?
-
DjBlero
őstag
üdv mkinek
sógi: gyakorlok a foliával
[ Szerkesztve ]
sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Z Fold 6 & sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Watch Ultra LTE 47mm & PlayStation® 5
-
Laraxior
titán
válasz DjBlero #17334 üzenetére
én is fogok
-
Laraxior
titán
válasz DjBlero #17336 üzenetére
még nem ért ide, csak a kollegával egyeztetek
már csak egy tokot kell szereznem a kicsikének, és teljes a paletta. Mondjuk még a memkari sincsen beletéve bár nem hinném hogy lesz rá szükségem."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz DjBlero #17338 üzenetére
Én nem frissítgetek Nekem ez elég volt, majd a hivatalost amit leszed magától.
Veszek még egy akksit mellé, mint az Omniámhoz és mehetek akárhova ahol nincsen hálózat"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
WaterWave
veterán
jig nagyon jó dolog... ajánlom én is
-
Laraxior
titán
válasz DjBlero #17340 üzenetére
nem akarok én ehhez hozzányúlni. Szerintem teljesen rendben van így. Akku is bírja két napig. Mást nem is akartam.
mellesleg asse tudom mijazadzsig[ Szerkesztve ]
-
bepe79
addikt
Kapott az SGS2-őm ma délután egy ilyen extra clear / bright fóliát, és egy szilikon tokot is, úgyhogy atombiztosan be van védve, és hosszú távra tervezek vele. Nálam a stabilitás mindenek előtt, úgyhogy semmiféle ROM-ot nem tettem fel eddig sem, és eztán sem fogok, az origi gyári 2.3.3 Gingerbread marad.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Laraxior
titán
és hívás közben ha el akarsz menteni egy számot ha éppen hallod a hívó féltől és elrontod akkor bizony vissza kell hívnod, vagy ceruza és papír. Nem kell hozzányúlni.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest