Hirdetés

Aktív témák

• Bruticus

csendes tag

köszi cilo9 a választ...akkor tehát természetes hogy igy müködik ...ok !!

illetve..!! a táp sercegés..hát nem kifejezetten serceg hogy hallod..azaz nagyon oda kell nyomnod a füled a szellözökhöz hogy hald hátul...most nemtom lehet ez az alaphangja?
    nem pattog vagy ..vagy hangos..NEM..a mocsi hátuljábol a szelözöknél ha odatarttom a fülem akkor hallani ha állitom a fényeröt vagy kontrasztot akkor halkabb lesz ha feljebb akkor magasabb frekin halkan zúg..in kább zúgás mint sercegés....de mint irták feljebb ..másnak is van..szal..??!!

ui: nekem is egy hónapos...szal nem javitottak ki semmit..vagy mákod volt..de szerintem ha leteszteled ugyahogy én fényerö meg kontraszt, vagy magic bright állongatásnál esetleg felbontást is válthatsz talán akkor neked is kifog valamelyik üzemodnál vagy kombinácionál a hang jönni.......rta legyne bekapcs
    mondjuk....azért érdekel a dolog mint már egyszer irtam mert nagyon megvagyok elégedve vele azaza dönthetö faszául..elöre hátra,nics ovális kép mint egyeseknek meg nem vibrál egyes szineknél szal..elég jó..csak ezt volna jó tudni hogy eza sercegés alaphang vagy valami gáz lehete vele?!...különösebben semmi baj nics a moncsival..

Aktív témák