- iPhone topik
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
izsoooistvan
csendes tag
https://www.moddb.com/mods/stalker-complete-2009
-
izsoooistvan
csendes tag
sziasztok! nem rég megjelent a stalker complete mod egy ujjab verziója az alap magyarítás szerintetek működik rajta?
-
izsoooistvan
csendes tag
-
izsoooistvan
csendes tag
Sziasztok! le töltöttem ezt a modot https://www.moddb.com/games/stalker-oblivion-lost/downloads/oblivion-lost-remake-25-eng
illetve laris magyarítását de uj játék inditásakor crashel...valamilyen megoldás van erre? köszönöm -
izsoooistvan
csendes tag
hát látom, meg eszi a laptopot rendesen pedig nincs rossz i7 proci rtx 4070 16giga ram..monjduk az fura hogy lowon is meg maxon is ugyanannyi memórát "eszik"
-
izsoooistvan
csendes tag
nem tudom nem látom hogy elküldte amit írtam,nos úgy csináltam ahogy írtad de fura magyaris meg nemis...egyes betü orosz maradt
-
izsoooistvan
csendes tag
Sziasztok! NS OGSR hol tudom letölteni ? köszi
-
izsoooistvan
csendes tag
Sziasztok, milyen módot ajánlottok ami modernizálja a játékot jó hozzá a magyarítás és sztori az eredeti,koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó GAMER Konfig Ryzen 7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX3070 8GB!
- Ryzen 5 PC //Ryzen 5 5600X -- B550 -- 16GB 3200MHz -- RTX 2060 6GB // CSERE IS!
- Synology DS118 Seagate Iron Wolf (14TB)
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. (VAGY 2TB.) SSD. Digital Edition Kiváló Esztétikai állapot.
- Teljesen új 6,4TB Samsung SSD-k
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest