Hirdetés
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
válasz
Mosquitoo
üzenetére
az a baj hogy rendesen meg volt csinálva és sokat szoptam vele, de az újratelepítés előtt elfelejtettem kimenteni, és csak ennyit találtam meg belőle, pedig azt hiszem volt még másik része is a fordításnak
És mivel most nem is indul, ezért nem tudom megcsinálni újból (na meg kb fél napomba tellett, mire rájöttem mit kell átírni és hol meg hogy
) És én is felejtek ám 
Na majd ha lesz egy VGA-m megcsinálom megint.Valakinek már elküldtem, és neki a teljeset küldtem el, úgy rémlik, ha figyeli a topicot sikíthatna, és visszaküldhetné hogy meglegyen a készítőnek is

Igen megnéztem, eleve a hiányos tesztverziót küldtem el neked, így nem is működhetett, bocsi
a többi meg szőrén szálán eltűnt... még az emailt is kitöröltem amiben elküldtem, ügyes vagyok? -.-
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - OFF topic
- Házimozi belépő szinten
- Hardcore café
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Elemlámpa, zseblámpa
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És mivel most nem is indul, ezért nem tudom megcsinálni újból (na meg kb fél napomba tellett, mire rájöttem mit kell átírni és hol meg hogy
) És én is felejtek ám 
shield