- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
- = Zk = - #3799 üzenetére
***OL 2.0***
Hm.. Érdekesen hangzik... Mutahtanál majd képet, mert most má tényleg nem értem.
Nekem olyan volt az OL 2.0-ban, hogy beléptem az erőmű pályára majd miután végigküzdöttem magam a katonákon és a néhány mutánson, beléptem a nagykapun ( az épület oldalán, a szarkofág bejárata, vagy mi..). Ott van néha egy törp ( nekem nem volt mindíg ), azt le kell lőni, aztán balra kell menni egy kicsit a lejáróhoz. Néha a törppel sem foglakozok, csak odafutok a lejárathoz.
Azután tölti a következő szintet, amin már hallani a hangokat ( Ol 2.0-ban az erőműben dolgozó emberek kiabálását... ). Onnan meg már csak a feladatot követem ( vagy a kívánságteljesítőt vagy, ha megvan a pripjatyból szerzett kódfejtő, akkor a titkos ajtót keresem meg ) és befejezem a gamét. Bár ha beszélek a zöld emberkével, akkor nem szoktam elfogadni az ajánlatát és akkor kirak az erőműhöz, ahol teleportálgathatok. Onnan meg általában visszamegyek a játék eleje felé és megoldok pár mellékkűldetést, vagy ezt-azt. Szal nemigazán tudom, hogy mi lehet a baj nálad.
De ilyen "dőlöngélős" eset általában akkor következik be, ha kontroller közelébe érsz, szal sztm nálad is vmi hasonló dolog lehet...Szerk: a szarkofág eléréséig csak az alpgaméban számol, a többiben nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szimulátor Playseat + Garanciális Logitech G29 kormány + ajándék váltó
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest