Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• AthlonXP

őstag

válasz - = Zk = - #3799 üzenetére

***OL 2.0***

Hm.. Érdekesen hangzik... Mutahtanál majd képet, mert most má tényleg nem értem. :U :F Nekem olyan volt az OL 2.0-ban, hogy beléptem az erőmű pályára majd miután végigküzdöttem magam a katonákon és a néhány mutánson, beléptem a nagykapun ( az épület oldalán, a szarkofág bejárata, vagy mi..). Ott van néha egy törp ( nekem nem volt mindíg ), azt le kell lőni, aztán balra kell menni egy kicsit a lejáróhoz. Néha a törppel sem foglakozok, csak odafutok a lejárathoz. :) Azután tölti a következő szintet, amin már hallani a hangokat ( Ol 2.0-ban az erőműben dolgozó emberek kiabálását... ). Onnan meg már csak a feladatot követem ( vagy a kívánságteljesítőt vagy, ha megvan a pripjatyból szerzett kódfejtő, akkor a titkos ajtót keresem meg ) és befejezem a gamét. Bár ha beszélek a zöld emberkével, akkor nem szoktam elfogadni az ajánlatát és akkor kirak az erőműhöz, ahol teleportálgathatok. Onnan meg általában visszamegyek a játék eleje felé és megoldok pár mellékkűldetést, vagy ezt-azt. Szal nemigazán tudom, hogy mi lehet a baj nálad. :(
    De ilyen "dőlöngélős" eset általában akkor következik be, ha kontroller közelébe érsz, szal sztm nálad is vmi hasonló dolog lehet... :U

Szerk: a szarkofág eléréséig csak az alpgaméban számol, a többiben nem.

Új hozzászólás Aktív témák