- Google Pixel topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- iPhone topik
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timstrike
tag
válasz
shield #15186 üzenetére
Nagyon szivesen shield !
Sajnos egy kisebb balesetet szenvedtem,szinte levágtam a hüvelykujamat, és mivel be van kötözve a kezem nem igen tudok az egérel bánni.Ezért most nem tudok játszani,sajnos.
Ha majd egy kicsit javul a helyzetem akkor újra fogom kezdeni a mód végigjátszását mert szerintem vannak olyan mellékküldetések amelyeket kihagytam.Laris köszönöm az észrevételed,tényleg kimaradtak azok az artik begyüjtése.Elöször mikor játszodtam az angol verziót(mert még nem volt magyarítás)akkor mintha több mellékküldetés volt elérhető ahogy haladtam a játékban.Lehet,hogy én nem vettem most észre őket de az is lehet,hogy a frissítés bekavart és bizonyára csak akkor jelenek meg ha másképpen játszom.Remélem az újratászáskor majd kiderül.
*Elnézést kérek a helyesírásért,de nagyon nehezen boldogulok a betük pötyögtetésével.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadiúj AMD GAMER Setup! Kèszletről! Akár kamatmentes rèszletre is!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- PNY Quadro P600
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest