Hirdetés
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
Hát nem tudom, erre felé még nem nagyon volt emlegetve, de nagyon fasza. Valaki játszotta már? 2012-es mod. Talán ez az a mod, ami eddig a legközelebb visz a Zóna valódi világához, mivel nem a megszokott lövöldözés az alapja, hanem a puszta túlélés. Egyelőre. Nincs fegyver, nem kapsz egyből egy pisztolyt, hanem csak egy mindenféle alkatrészekből összebarkácsolt stukkert, amit úgy kell tölteni elölről, mint a polgárháborúban, és a lőszer puskapor + csapágygolyó, amit neked kell összeállítanod
Vannak konzervek, de a mutáns testrészekből lehet főzni levest a tűzhelyeknél, ami sokkal jobb és ehhez is megvannak az edények meg a hozzávalók. A vizet esőből fogják és hordóból lehet merni. Mindenfelé halott kalandorok, akik szerencsét próbálni jöttek, de mind odavesztek kik mutánsok által, kiket a katonaság szedett le vagy anomáliák öltek meg. Wolf neve felmerült már és azt hiszem ez az egész Sidorovich kora előtt történik. Viszont rengeteg a szöveg úgyhogy angol (vagy bármelyik másik nyelv amire fordították) tudás kötelező, mert a küldetések sem a megszokott "egyszerű menj és öld meg", hanem általában egy alapos tervezgetés előzi meg őket. A Fotografra hasonlít a leginkább, de most kaptam egy olyan interaktív tárgyat, ami az OGSE-ban is megjelent jóval később. Minden esetre látszik rajta, hogy profi munka és van ötlet meg tartalom is bőven benne. Csak ajánlani tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- RAM topik
- Vicces képek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Path of Exile 2
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vannak konzervek, de a mutáns testrészekből lehet főzni levest a tűzhelyeknél, ami sokkal jobb és ehhez is megvannak az edények meg a hozzávalók. A vizet esőből fogják és hordóból lehet merni. Mindenfelé halott kalandorok, akik szerencsét próbálni jöttek, de mind odavesztek kik mutánsok által, kiket a katonaság szedett le vagy anomáliák öltek meg. Wolf neve felmerült már és azt hiszem ez az egész Sidorovich kora előtt történik. Viszont rengeteg a szöveg úgyhogy angol (vagy bármelyik másik nyelv amire fordították) tudás kötelező, mert a küldetések sem a megszokott "egyszerű menj és öld meg", hanem általában egy alapos tervezgetés előzi meg őket. A Fotografra hasonlít a leginkább, de most kaptam egy olyan interaktív tárgyat, ami az OGSE-ban is megjelent jóval később. Minden esetre látszik rajta, hogy profi munka és van ötlet meg tartalom is bőven benne. Csak ajánlani tudom.
shield