- Netfone
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
rétisün #10507 üzenetére
Windows alatt az is fontos szempontom, hogy fontos Lenovos programjaim jól fussoanak, mert akkor dolgozik teljesen a kezem alá a gép, ugyanis ThinkPad laptopot használok. A gyártó ezzel a sebes Windows fejlesztéssel nem tartotta a lépést. Windows 7 alatt viszont pöccre ment minden.
Egyébként a Windows 8 és 8.1 nem való munkaállomásnak, én ehhez a véleményhez tartom magamat és mindezt a Lenovo ThinkPad topikban kicsit részletesebben is leírtam. Szórakoztató multimédiás központnak minden bizonnyal megfelelő.
-
Dhampir
félisten
válasz
rétisün #10507 üzenetére
Wubival Windows alól kényelmesen feltudod telepíteni az Ubuntut és le is szedheted ugyanúgy, emiatt kár lenne visszaállításra pazarolni az idődet.
Amúgy nekem bejött a Windows 8, de csak a Phone változat, amely mobilon egészen használható, habár azon meg túlságosan kötött és fapados.
Mindegy végülis te göngyölítetted fel a Windows 8-témát, én csak meg szerettem volna osztani az élményemet, hogy simán tudtam moddolt SHOC-ot is futtatni Linuxon.
Amennyiben lesz rá időm, kipróbálom a COP-ot is egy népszerű moddal együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest