- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- One mobilszolgáltatások
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
A Hullócsillagban a Xenophormokat kinek kell/lehet eladni?
A játék végéig cipelni kell őket?Nincs sok kereskedő, főleg olyan, aki nagyon sokat tudna fizetni. Akadnak "tizenötezer rubeles kvótájú emberek", akiknél a zsákmányolt holmikat el lehet sütni, és így mindig van némi pénzutánpótlás.
Más:
Az atomerőműbe bekormányoztam a teherautót, voltam az épület belsejében is és végrehajtottam a kényszerű feladatot. Kimentem, de nem tudom, hogy merre kell tovább menni. Talán Pripjatyba kellene eljutnom, ha jól értettem és vár az újabb Ripley megbízás.
A teleportok nem működnek, csak világítanak és hangot adnak ki, amikor belelépek. Amikor elfutottam a Pripjaty felé vezető átlépési pont felé, zárva volt a kapu és átmászni sem lehet a kerítésen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Google Pixel topik
- SUSE Linux
- Philips LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G4 SFF PC, I5-8500 CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- új, makulátlan iPhone 16 Pro Max 256GB natúr titán, független, 3 év garancia
- iPhone 14 Pro, 128 GB, kártyafüggetlen, számlával
- Eladó iPhone 12 Pro Max 128 GB Kártyafüggetlen 100% akkumulátor
- Fanatec bázisok, Hub, Button Module, kormányok eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest