Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Enton

addikt

Áhh egyszerűen zseniális.
    Már csak pár apró dolgot lehet hiányolni, int a gui-ra quickbutton-ra ikonokkal elsősegély stb mint COP-ban.
    Zajkeltésindikátor van-e, lehet quickbutton-re tenni a lootnál a "take all"-t, eddig nem véltem felfedezni?
    De:
    - hálózsákos alvás,
    - elég jó hátizsák telítetségtől függő futási szufla,
    - eddig nagynak tűnő táskakapacitás, idővel úgyis kicsi lesz,
    - övre kihelyezendő eszközök, ammo, artifact,
    - "f" gombra kilép a lootmenüből, "esc" gomb is megy, nem menube lép ki,
    - lámpa, elemmel, nem éppen gyors merüléssel, de sulyfoglalással elemenként a táskában, földalatti részekhez tuti tultárazok elemekből,
    - jóféle szinkronhangok, szövegek("-Gyerünk srácok, ideje hőst játszani"), (Feliratot hol kapcsolok?)
    - buci jó grafika, simán jók a fények, jó sűrű a talajnövényzet(FHD minden max/high/full/DX10/DX10.1)
    - jóféle pályadesign jók lettek a változtatások, tetszenek nagyon

Még csak a factory-ban jártam de nagyon megvett kilóra, meg hogy egy majd 17 éves játék végre itt van előttem ez valami fenomenálisan jó érzés, pedig csak meglepetésként találtam erre a LA megjelenésre a 2 napja, hogy akkor jön és játszható.
    Alaplapi hangkártyával folyamatos szoba/terem visszhang minden hangon beszéden, ezt nem lehet valahogy orvosolni, AEX3D ki-bekapcs nem segített, realtek-es driver ben sem kapcsoltam véltlenül effectet, néztem direkt. :)
    Ilyen csavarokat látok az úton az elején még az egésznek, nincs mód ilyen csavarok dobálgatására mint CS-ban?

Áhh holnap 2kor végzek ha hazaértem rázombulok rendesen! ;]
    Köszönet a game-ért Dezo-éknak!!!

Új hozzászólás Aktív témák