Hirdetés
- iPhone topik
- Az iPhone 17e is várományosa a Center Stage kamerának
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
nekem van egy olyan nagyon rossz érzésem, hogy DX10 módban csak és kizárólag az első pálya, tehát Swamps megy, a többi nem. ezt a tényt alátámasztja, hogy a napsugarakat és egyéb szépségeket minden más pályán elfelejti kirenderelni a progi... és a textúrák se mindenhol olyan szépek, mint az elején.
Superman: elvileg numpad * és /, gyakorlatilag nem tudom müxik e, alapjátékban/alphában működött.
nekem az LG írómat valszeg pár eredeti lemez másolásvédelme b*szta -elnézést a kifejezésért, de kb szó szerint így történt- halálra ,tippre a Keresd a nőt és az Árnyék nélkül, a Sony/FHE kiadott pár mókásan védett lemezt (kedvenc akkoris a Monty Pthon Flying Circus S3 volt, első lemez ment, második nem... én meg nem tudtam mire vélni, hogy akkor most mehetek be az FHEhez cseréltetni a látszólag tökéletes lemezt, vagy álljak neki mókázni az anydvdvel). nem kicsit mérgelődtem, hogy én, aki megvettem a boltba, nézhetem a reklámokat, az ugorhatatlan warningokat és egyéb rondaságokat, tetejében pedig szívhatok a másolásvédelemmel és az anydvdvel (egy időben nagyfogyasztó voltam... gyűjtemény olyan 300-350nél tart). eredeti játéknál is kerestem már nodvd fixet, avagy anyádrakszfel securomot/starforcet. illetve nem vettem meg, ez is egy megoldás. nekem nem kötelező másolásvédelemmel szívnom...
Új hozzászólás Aktív témák

- Okos Otthon / Smart Home
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Powerbank topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robotporszívók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elindult a Fallout TV sorozat 2. szezonja
- További aktív témák...
- Sony G 24-105 f/4 - Sigma 50mm f/1.4 Art (SONY E)
- Összeszerelésre váró komplett gépezet várja új gazdáját!
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Asus P5a-b Ss7 dobozos alaplap / K6-2+ 500mhz / Voodoo 3 /Awe 64 / Big Box Game
- Eladó 82 colos 4K HDR Samsung TV
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest