Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Mate 80 széria csúcsa
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Mobil flották
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
válasz
üzenetére
Azt a tábort én úgy szoktam,hogy viszek magammal rpg 4 - 5 töltettel.Az ajtóba lévőt meglövöm és kezdek menekülni a betonkád felé.Ők erre libasorban jönnek kifelé és akkor közéjük lövök hullanak mint a legyek.Kétszer megcsinálom ami marad azt meg közelebbről elintézem.
-
Antonius1978
addikt
válasz
üzenetére
Nos, amint irjak, akkor eszerint csak az Enotban van egy pofa ellatva a Barettel...
Amugy ruszki nehezgeppuska, amcsi Saw, HK, FN Fal voltak felszerelkezve a zsoldosok.
A sator/vagy haz, azt jelenti hogy almos vagy, aludnod kell.Ha piros, akkor kb meg tudsz csatangolni 1 percet, vagy annyit se, es osszeesel es alszol
1x megtortent velem.A zsoldos kuldit epp most vettem fel az osszekototol (vegigjartam az osszes helikopogot), kaptam egy zsoldos rucit, de jelszo meg nincs, gondolom majd a kiszabaditott ugynoktol tudom meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kuponkunyeráló
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Pánik a memóriapiacon
- Mikrotik routerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- További aktív témák...
- Lenovo Tab 10.1 + Clear Case (10.1" / 4GB / 64GB / WiFi)
- Lian li od11 mini + radiator bracket
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD IPS Újszerű 2 ciklus Gari 2028.
- Sparco Evo XL Sim racing kagylo ules
- Új Dobozos ASUS VivoBook Go 15 Laptop 15,6" -20% Ryzen 5 7520U 16/512 Radeon Graphics FHD OLED
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
1x megtortent velem.

shield