- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iOS alkalmazások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Sensut #26717 üzenetére
Ha nem baj, picitt eroltesd meg az agyad, hogy ne kelljen keresgeljek annyit
majd szetnezek az emlitett helyeken, habar mar Pripjatyban vagyok, esetleg lehet hogy hasznat vennem, de ha vegzek Pripjatyban, akkor lehet folosleges, de legalabb megneznem hogy milyen.Pripjatybol vissza lehet menni Zatonba ??? vagy ha Pripjatyban vegeztunk akkor vege a modnak ? Esetleg visszatoltok egy allast Zatonbol.
Hat ha 12 a sugarzasa, azt ellensulyozni tudod 3 buborekkal, ami nagyjabol 200 ezer, asszem van is annyim, annak ellenere hogy mar vettem 2 buborekot es 1 aranyhalat.
Ha Halhatatlansag a neve, akkor tuti hasznos lesz Pripjatyban, mert amint latom a monolitosok csak Gaussal csaszkalnak, es 1 loves es mar majdnem halott vagy, hiaba van rajtam a Komsomol pancel.Gupi kuldeteset sikerult megcsinaljam, elvittem a cuccat neki, de kulonosebben nem kaptam semmi jutalmat, habar mondtad hogy Smaragdon van valami rejtekhely, jol emlekszem ? azt szovegszinten emlitik ??? mert kuldetes nem kapcsolodik hozza...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest