- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Netfone
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
borovi #24488 üzenetére
Ha dialog1 jellegű a szöveg, akkor valami elkeveredett, mert ha nem fordítottam le, akkor cirill (magyarra állítva értelmetlen) karakterek lennének. Melyik hunfiles-t (pontosan kellene fájlneve) használod és melyik moddal (gladiátor vagy Szövetség ideje 2). Mert ilyen akkor lehet, ha a Szövetség idejét játszod Gladiátor fájlokkal, azokból hiányoznak a V2-höz való szövegek és emiatt csak az "id"-jüket írja ki.
Egy lakalommal sikerült összekutyulnom a Szövetség Ideje fájljait a Gladiátoréval, de észrevettem és helyreraktam, de lehet, hogy valamit mégsem vettem észre.
Meg kellenének azok a string id-k, amiknél hiányzik a szöveg. Az üzenetarchívumban benne vannak ezek is, ha jól tudom, míg ki nem pörög belőle, ahogy haladsz előre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest