- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 11 - népalma
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz op.erik #18378 üzenetére
Egy oldallal előrébb már írtam róla.
Mocskos sok fegyver van benne, kissé zavaró. Már Kordonban is szembe találod magad pl. veterán exoskeletonba öltözött banditával vagy zsoldossal és még a hadsereg is vadászik rád. Ha ráküldsz egy sorozatot és még nem fekszik, akkor ne lepődj meg. Nyílt terepen érdemesebb elkerülni, de ha van jó fedezék akkor lehet adni nekik.Kicsit fura egyes fegyverek hatékonysága, ami másik modban majdnem a legjobbak közé tartozott itt nem olyan hatékony. Az ilyen ellenfeleket is lelehet teríteni a megfelelő fegyverrel. Nem könnyű az élete a zöldfülűnek. Nálam most olyan gond van a játékkal, hogy lent az X18 laborban megölöm Burert, ezután lemegy egy videó és nincs tovább. Eddig még nem találtam meg mi a hiba.
Grafikai is tetszetős, amit megfigyeltem amilyen erősen fúj a szél aszerint mozog a fű, növényzet és nem össze-vissza. Most kapásból ennyi, de ha van még valami akkor kérdezz.S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest