- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
dodopek
üzenetére
A virtuális világ olyan felfedezőknek kínál alternatív túralehetőséget, akik elérhető távolságon belül nem tehetik meg azt, hogy kiszaladjanak egy virágoktól pompázó rétre.
Valaha nagy természetjáró voltam, de sajnos kétszáz kilométerrel távolabbra kerültem, egy gusztustalan falanszteri környezetbe. Ennek okán a Stalkerben több természeti csodát találok, mint a valóságban pár kilométeres, gyalogosan elérhető távolságon belül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Assetto Corsa Rally
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Gaming notebook topik
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Sztem csak idő kérdése... 
shield