Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nem_tom

őstag

válasz Rick3D #415 üzenetére

Már jó pár tutorialon átrágtam magam, figyelek a wipe-okra is meg ilyesmi. Igazából az alapok megvannak, csak a gyakorlat hiányzik, főleg a harcok terén. :)

Nem veszem sértésnek, nyilván egy tapasztalt játékos inkább olyat választ aki már ismeri legalább azt. :D

#416: Az igen. Szépen vagyunk. Nem tudtam, hogy ilyen gusztustalankodások mennek... amúgy köszi a pacsit! :D
    Úgy látszik jól meg kell válogatnom nekem is majd, hogy kivel/kikkel állok össze. Bár ahogy elnézem, kezdőkkel amúgy se szívesen alkot csapatot senki, az aktivitásról nem is beszélve... a Rust-ból elvégre nem lehet megélni. :D
    Amúgy már a sztori elején feltűnt, hogy rinyálás/káromkodás, amikor az elvárásaik közt pont az szerepelt, hogy ezt nem tolerálják. Nemhogy gerinctelenek, de még ellent is mondanak maguknak. Vagy pont így akarják magukhoz csalni a normális embereket, hogy jól lehúzzák őket. Nem értem én ezt a hozzáállást, hát nem esik jobban egy becsületes játszma egy jó társaságban? :)

• nem_tom

őstag

válasz Rick3D #413 üzenetére

Hali! Látom halott a topic szinte, de úgy látszik még van aktív ember. :D Kb 1 hete kezdtem el ismerkedni a játékkal, mit ne mondjak... rohadt nehéz. De lassacskán kezdek belerázódni. Bár tény, hogy még senkit se sikerült megölnöm. Viszont keményen beszippantott. Ráadásul időigényes ezen felül, szóval az élet nem egyszerű. :D

Egyébként most Soloban próbálok érvényesülni tegnap óta egy frissen wipe-olt szerveren, eddig még nem raidelték ki a kecómat szerencsére. Viszont ezután cirka 1-2 héten belül magam is szívesen belefognék valami duó/trió játszmába, lehetőleg valaki olyannal, aki jól ismeri a játékot. :)

Új hozzászólás Aktív témák