-
Mobilarena
A Rust egy sandbox túlélő játék, amelyet a nagy sikerű Garry's mod fejlesztő csapata a Facepunch Studios készít. Olyan alkotások ihlették, mint például a DayZ, a Minecraft és a Stalker. A játékban egy ősembert alakítunk az apokalipszis után, ahol egy ellenséges környezetben kell megállni a helyünket, ahol az éhséggel, a szomjjal, a hideggel és természetesen a többi játékossal is meg kell küzdenie rákényszerítve minket a folyamatos fejlődésre.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem_tom
őstag
Már jó pár tutorialon átrágtam magam, figyelek a wipe-okra is meg ilyesmi. Igazából az alapok megvannak, csak a gyakorlat hiányzik, főleg a harcok terén.
Nem veszem sértésnek, nyilván egy tapasztalt játékos inkább olyat választ aki már ismeri legalább azt.
#416: Az igen. Szépen vagyunk. Nem tudtam, hogy ilyen gusztustalankodások mennek... amúgy köszi a pacsit!
Úgy látszik jól meg kell válogatnom nekem is majd, hogy kivel/kikkel állok össze. Bár ahogy elnézem, kezdőkkel amúgy se szívesen alkot csapatot senki, az aktivitásról nem is beszélve... a Rust-ból elvégre nem lehet megélni.
Amúgy már a sztori elején feltűnt, hogy rinyálás/káromkodás, amikor az elvárásaik közt pont az szerepelt, hogy ezt nem tolerálják. Nemhogy gerinctelenek, de még ellent is mondanak maguknak. Vagy pont így akarják magukhoz csalni a normális embereket, hogy jól lehúzzák őket. Nem értem én ezt a hozzáállást, hát nem esik jobban egy becsületes játszma egy jó társaságban? -
nem_tom
őstag
Hali! Látom halott a topic szinte, de úgy látszik még van aktív ember.
Kb 1 hete kezdtem el ismerkedni a játékkal, mit ne mondjak... rohadt nehéz. De lassacskán kezdek belerázódni. Bár tény, hogy még senkit se sikerült megölnöm. Viszont keményen beszippantott. Ráadásul időigényes ezen felül, szóval az élet nem egyszerű.
Egyébként most Soloban próbálok érvényesülni tegnap óta egy frissen wipe-olt szerveren, eddig még nem raidelték ki a kecómat szerencsére. Viszont ezután cirka 1-2 héten belül magam is szívesen belefognék valami duó/trió játszmába, lehetőleg valaki olyannal, aki jól ismeri a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest