-
Mobilarena
A Rust egy sandbox túlélő játék, amelyet a nagy sikerű Garry's mod fejlesztő csapata a Facepunch Studios készít. Olyan alkotások ihlették, mint például a DayZ, a Minecraft és a Stalker. A játékban egy ősembert alakítunk az apokalipszis után, ahol egy ellenséges környezetben kell megállni a helyünket, ahol az éhséggel, a szomjjal, a hideggel és természetesen a többi játékossal is meg kell küzdenie rákényszerítve minket a folyamatos fejlődésre.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eami
veterán
toltam hasonló laptoppal, igaz ott a proci erősebb volt P8900, de minden más ugyanez. Minimum beállítás mellett + fű kikapcsolással elgurulgatott. Az a tippem hogy azóta csak jobb lett, mert dev blog szerint sokat optimalizáltak ilyen téren. Fű is kikapcsolhatatlan lesz annyira sikerült felgyorsítani
Szerintem aprón intézve (ha kell megbízható ember akkor szólj) érdemes megvenned még most. Később várhatóan úgy is drágább lesz.
-
Blaise
veterán
Szia!
Egyedül azért jóval nehezebb érvényesülni mint csapatban. Ahogy felettem már írták, simán lehet az, hogy mire összeszeded a játékhoz szükséges alapokat folyton meg fogsz halni. Egy nagyobb forgalmú szerveren a gyanakvó játékosok egyből lőnek, mivel nem látszik, hogy mi van nálad, simán lehet, hogy egy pucér ember M4-et vesz elő és elkezd rád lőni (velem megtörtént
)
Frusztráló lehet, hogy próbálod összegyűjteni a fát, húst, követ és a ruhákat, azonban mire összejönne egy alap fa kunyhó ára lekap valaki hátulról fegyverrel. De ha sikerült felépíteni a kunyhót, akkor meg simán kirabolhatnak, ami szinte mindig megtörténik, mert mondjuk 2 ember pár perc alatt szét tudja ütni a fa ajtót. Szóval a lényeg az, hogy minél előbb "rendes" házad legyen fém ajtóval, azt csak C4-el tudják szétrobbantani. Ahhoz, hogy legyen fém ajtód kell kemence, amiben kiégeted az ércet, ami ha éjszaka müködik pislákol és mások is láthatják stb. Szóval nem egyszerü. A házban tudsz ládákat lerakni, abban értelemszerűen megmarad a cucc halál után is.
A szervereken szokott lenni wipe, amikor minden törlődik, az összes megtanult képesség is, ahol eddig játszottam ott 1,5-2 havonta volt wipe, magyar szervereken is viszonylag gyakori.
szerk: Amúgy nem tudom mennyire olvastál vissza, de a játék jelenlegi formája egy az egyben kukába lesz dobva, szinte teljesen újraírják az egészet, nézd meg a fejlesztők blogján a képeket:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest