Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
BMWFan
senior tag
-
$p@rr0w
őstag
-
peterszky
őstag
Kár, hogy 2009 Q4-re írják a megjelenést
Én most kezdtem bele az első részbe, a 4. fejezetnél tartok és nagyon tetszik. Ha befejeztem, akkor jön a 2. rész 
Amúgy az első része az első p'n'c játék, amiben pixelhunting miatt akadtam el, ezért bele kellett néznem egy végigjátszásba.
Egy a lényeg, minden kalandjáték rajongónak ajánlom a sorozatot
A dívák nagyot ütnek 
-
$p@rr0w
őstag
-
$p@rr0w
őstag
Értem én hogy szűk rétegnek szól a játék, de ennyire azért ne tolongjatok...

-
$p@rr0w
őstag
Nem találtam ilyen topicot, úgyhogy most már van. Aki nem tudná miről van szó: ez a egy "Point and Click" kalandjáték legújabb része, rajzfilmszerű grafikával.
Egyelőre sok konkrétum nincs, 2009 elejére ígérik és némileg változtatnak a koncepción úgy néz ki hogy nem közvetlenül folytatják a második részt (ezért nem is kapott számot ez az epizód), de ettől még nincs kizárva hogy a későbbi fejezetekben összeálljon a sztori. Valamint Brian halála is felröppent, legalábbis az első fejezetben az ő temetését láthatjuk, azonban ez csak egy figyelem elterelés mivel sikeresen magára haragított megint egynémely bűnöző csoportot...Videó:
És némi képanyag:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én most kezdtem bele az első részbe, a 4. fejezetnél tartok és nagyon tetszik. Ha befejeztem, akkor jön a 2. rész