Aktív témák
-
Bandit21
addikt
Én is vmi hasonlóra gondolok (21# ) mert érdekes h megy-megy ''rendesen'' 30FPS körül, és amikor jelenetváltás jön (ruby bemegy az ajtón, kijön vissza stb) akkor viszont teljesen megáll a kép, és utána megy tovább megint 30FPS körül (a verekedős jelenetben 50-60-on! Ennek azért lehet örülni)
-
Bandit21
addikt
Na, most őrülök meg.
Mint láttátok, délután lefuttattam, beírtam mit kaptam, Fraps-el stb. Azóta még akkor megnéztem 800*600-ban, majd gép kikapcs és hello.
Most este kapcsoltam be újra, elindítom, elkezd tölteni és midnenféle hibaüzenet, bármi nélkül kidob az asztalra. De az égvilágon semmit se ír. Volt mát uninstall, reinstall, közbe restart, újra föl a peccs és mégis ugyanez van. Na ha vki okos ezt magyarázza el nekem h hogy a túróba lehet ez. Nem akarom éjjel-nappal nézegetni de idegesít ha ilyen dolgok vannak. A géphez senki nem nyúlt azóta. -
Bandit21
addikt
2004-05-08 15:56:30 - SushiDX
Frames: 3190 - Time: 100032ms - Avg: 31.889 - Min: 2 - Max: 95
Control Panel, ''alkalmazás szerint. Radlinker 432/371 a gép alapon A crack readme szerint a sushi.ini-ben átírtam a multisamplet ''1''-re, így nem volt élsimítás, de élvezhető volt 1024-ben!!!
Bár azt a min 2FPS-t nem értem uais néha ugrott akkorát a végefelé h csak na. Sztem ott a kártyán lévő mem a kevés amúgy, mert néha ugrik, aztán megy tovább. FÉLELMETES!!!
Ja és nem csaltam, a végén ahogy bejött a piros ati LOGO rögtön kinyomtam a FRAPs-ot pedig ha 1 kicsit tovább hagyom 100FPS-en...csak az nem jó semmire.
Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Házimozi belépő szinten
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Futás, futópályák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen autót vegyek?
- Bittorrent topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Wuthering Waves
- További aktív témák...
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest