- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
petakpa1
őstag
Ez megy is:kifigyeltem, hogy egyidőben fordít mindkettő hátat, és eljutok észrevétlenül a platóra.
Azonban itt Objectives 3/4 villog vagyis valamit nem teljesítettem:((, csak tudnám hogy mit!
Már végigjártam a pályát keresztbe hosszába, de az istennekse jövök rá hogyan tovább:O -
petakpa1
őstag
Nem nyitok új témát inkább felhozom ezt:)
Szóval én csak most kezdtem el játszani ezt a már két éves gémet, és rögtön az elején el is akadtam:
A 3. küldetés 1 részében nem tudok bejutni az erődbe. Elvileg az utolsó fickókat nem kéne kinyírni, mert ők mennek be a teherautóval az erődbe. Gyakorlailag azonban nem:(
Az egyik leáll velem harcolni, hiába próbálom meg menekülésre bírni csak erősködik, a másik meg ha nem lövöm le beindítja a riasztót, ha meg lelövöm akkor nem jutok be az erődbe:(
Köszike
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest