Új hozzászólás Aktív témák
-
KaLeun
senior tag
válasz
ProEvoFan #42 üzenetére
Előtte még volt 2 lombkoronás rejtett platformom, egyik Feralwoodban az első láda felett és a másik Glow-akármi-woodban a portál előtt, illetve 2 shaky ground Lochmuir Secret Loft alatt és West Wickham bal oldali épületben, plusz egy-egy céltalan a semmibe leesős felugráslós az entropy-ban.
Ezt én is eljátszottam tegnapelőtt este, én sem találtam már semmi apró eltérést sem. Szóval a patch után nekem is leváltott 99%-ra, de a plecsnit megkaptam...
-
KaLeun
senior tag
válasz
ProEvoFan #24 üzenetére
Egy különbség van szerintem e játék és az Elden Ring között.
Ott legalább látod merre mész, itt meg vakon ugrálsz a látóhatáron túli platformokra a játékot mesterségesen elnyújtó portálban. Aztán miután elkúrtál vagy egy órát az alportál elérésére, az simán visszadob a kiindulási pontra... Ezzel és a szintén mesterségesen limitált erőforrásokkal lehet aztán jönni azzal, hogy ez 40 órányi játékidő.
Persze van az Elden Ringben a speed run, hogy a fél pályát átugrod itt és ott. Csak amíg ott arra rájött valaki, az biztos nem 5 perc volt.
-
Hun'reeth
őstag
-
Hun'reeth
őstag
válasz
ProEvoFan #22 üzenetére
Ha már itt tartunk...... nem tudod hol lehet innen továbbjutni???
Mert gyakorlatilag nincs hova menni, elmentem a világítótoronyhoz és ott áldoztam az oltáron és ennyi.....hogyan tovább? Egyetlen út sincs vagy ajtó amin tovább lehet jutni Rhys dolgozószobája felé. Vagy a kovács falujába.....vagy az öreg térképéhez. Semmi nem látszik. -
Hun'reeth
őstag
válasz
ProEvoFan #20 üzenetére
Ahha. Szerintem elolvastam mindent de ezek szerint mégse....
Legalábbis nem lehetett alul meghúzni a kart.Ha már végigjátszottad..... hogyan lehet átjutni a kerten? Ahol a kék virágok vannak. Miután átgyalogoltam a tengeren. Rohanva sem lehet átjutni, nyilván kell valami de semmi támpont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- XPEnology
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bekebelezte az Untether AI mérnökeit az AMD
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged