Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Ez az egy nem jutott eszembe, hogy kölcsön adják a fiókot valakinek. Ha ismerősükkel beneveznek, akkor sincs az az Isten, hogy ezek menjenek akár egy kört is három champion ellen. Mondjuk Gold III-ba sem maguktól jutottak fel, az is biztos. A felső meg nem lehetett a felszopójuk, mert az se vitte túlzásba.

Közben jött egy update, látom javították benne a hibákat (van xp, nincs xp, villódzó textúrák, satöbbi). :U

CHANGES AND UPDATES

Two-Factor Authentication (2FA)

Starting with v1.93, players that want to participate in player-to-player trading must have 2FA enabled on their Epic Games Account

BUG FIXES

Fixed a bug preventing splitscreen players from matchmaking in Competitive Playlist
    “Invite to party" option in Friends List now displays properly for all players
    Fixed lighting on Forbidden Temple
    Removed animations added to the Playlist Menu in the last update
    Fixed a bug causing the ball to turn invisible in Spectator Mode when using Fly Cam

Szerk: én is gondolkoztam rajta, hogy megkérek innen valakit, hogy vigyen el Diamond Tournament negyeddöntőig, hogy megnyíljon a harmadik reward, de ahhoz nekem is kölcsön kéne adnom a fiókomat. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák