Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Because you're on television, dummy!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
Szia!
A rivotril mellett mit szedsz?
Nekem stressz által kiváltott pánikroham volt az alap, és már a hatodik féle gyógyszernél tartok, amire azt mondom nagyobb mértékben bevállt(loranxil, mellette esténként Truxal-ebben altató is van, illetve ez egyfajta hangulatkiegyenlítő).
Ha kényszeres is vagy(lányom sajnos az) akkor van egyfajta hormon amit abszolút nem termel a szervezeted, ezt folyamatosan pótolni kell.(szertalin?) ha szedsz ilyen alapú gyógyszert is , akkor lehet ennek kell nővelni az adagját.(sajnos a saját mentális betegségem mellett genetikusan a hajlamot örökölte a három gyerekemből kettő, így róluk is gondoskodom, ezért vagyok az átlagosnál jobban képben). Amit még nagyon tudok javasolni, mert a lányomnak nagyon bevált: sport, rendszeres testmozgás. Mondjuk ő elég extrém vonalon indult el. boxolni akart, végül thai box lett, és már kényszeresen nem hagyna ki egyetlen edzést sem(heti háromról van szó! És olyan kemény hogy amikor elkisérem én is kifulladok rendesen, pedig rendszeresen mozgok. tavaly május óta 600 km-t futottam le, mellette zsákolok, meg végzek bőven fizikai munkát, ha másra nincs idő akkor egy nagy séta a kutyával, vagy a kisebbik gyerekkel. De a friss levegőn, szabad ég alatt tölts el minnél több időt! Nagyon fontos!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- iPhone topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- 27% - NZXT C1200 White 1200W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 3080, 5060, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest