Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oké, ma nagyon gyenge vagyok, eddig bírtam, megvettem, megnéztem magam: tök jól működik: a desktop gépemen megvásárolva, majd a telepítőt letöltve és átmásolva a laptopomra mindenféle gond nélkül elindul, tegnapi patchlevel, cool

Ha valakinek megfordulna a fejében hogy magánban kér egy másolatot, akkor szépen kérem, hogy ne tegye, nem ez a dolog lényege, és nyilván nem is fogom odaadni.
-
Régóta fenem rá a fogam, és láttam, hogy a héten kijött GOG-on, ráadásul az adatlapja szerint DRM free. Esetleg megvette valaki, van vele tapasztalata? Tényleg teljesen hiányzik belőle a másolásvédelem és a store-oknál szokásos login/onlince check igény? Nehogy félreértse valaki, egyáltalán nem szeretném terjeszteni, viszont mivel tényleg örök darabnak tűnik, ezért tök jó lenne, ha ugyanazért a pénzért egy teljesen store - és - online check mentes játékot kapnék, ami így kb. örök darab lehetne (már amíg van olyan gép/OS ami képes futtatni)
Ha ezt nem tudja, akkor megvenném a Steamen, ahogy minden mást is szoktam.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 14 128GB Blue Karcmentes állapot 92% akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest