- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Magisk
- Google Antigravity - ennyi volt?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Fotók, videók mobillal
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Jövő hónapban debütál az Oppo Find X9 Ultra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJános
addikt
Mit szeretnénk? Én megmondom, ha nem nevettek ki.
Én speciel szeretem az együtt gyakorlást. Szeretem a időfutamot, de a versenyzést még nem szeretem. Tegnap második helyen mentem az egyik versenyen, és ott csúsztam ki, ahol nem szoktam. ugyanannyit fékeztem, mint máskor, de kevés volt. Gondolom a versenyen valami ki van kapcsolva, ami abban nyilvánul meg, hogy nehezebben vezethető az ótó.
Nagyon élvezem a tizedek lefaragását. Rájöttem, hogy nem állítgatok semmit, csak a benyával játszom kicsit, és go.
A másik időeredménye engem is arra sarkall, hogy próbáljak meg még egy kis időt találni.
De ti is így vagytok. Tegnap azon a széles pályán (a kedvenc pályám) amikor már nagyon jó időt mentetek, azt gondoltam nincs tovább, és ti is, én is javítottunk még ahhoz képest vagy kettő másodpercet.
Ezt gondolom az rfactor játék sava-borsának. Engem ez a dolog fogott meg. Körözni, és körözni. És tetszik ahogy a boxból nézlek benneteket.

Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Deep Purple 128GB használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest