- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A Motorolának is a Bose hangol
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJános
addikt
Mit szeretnénk? Én megmondom, ha nem nevettek ki.
Én speciel szeretem az együtt gyakorlást. Szeretem a időfutamot, de a versenyzést még nem szeretem. Tegnap második helyen mentem az egyik versenyen, és ott csúsztam ki, ahol nem szoktam. ugyanannyit fékeztem, mint máskor, de kevés volt. Gondolom a versenyen valami ki van kapcsolva, ami abban nyilvánul meg, hogy nehezebben vezethető az ótó.
Nagyon élvezem a tizedek lefaragását. Rájöttem, hogy nem állítgatok semmit, csak a benyával játszom kicsit, és go.
A másik időeredménye engem is arra sarkall, hogy próbáljak meg még egy kis időt találni.
De ti is így vagytok. Tegnap azon a széles pályán (a kedvenc pályám) amikor már nagyon jó időt mentetek, azt gondoltam nincs tovább, és ti is, én is javítottunk még ahhoz képest vagy kettő másodpercet.
Ezt gondolom az rfactor játék sava-borsának. Engem ez a dolog fogott meg. Körözni, és körözni. És tetszik ahogy a boxból nézlek benneteket.

Új hozzászólás Aktív témák
- Egérpad topik
- Léghűtés topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs