Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Über időt nem tudok neked mutatni, mert ahhoz sokkal többet kéne leonoznom. 3 kör alatt erre jöttem rá. Finom kis gép, az iszonyatos nyomaték miatt hasonlóképp kell vele bánni mint a bömössel (mármint hogy a gázpedállal óvatosan), bár amúgy a kettőnek semmi köze egymáshoz, de ez is elpörgeti a kereket, ami nem az erő ideális átvitele az aszfaltra.
Ráhúztam a Lacetti setupot (kivéve váltó), ez lett belőle:
3 kör után egy tök ismeretlen, teljesen más karakterisztikájú autóval/motorral talán nem olyan rossz. Ennél többet jelenleg nem akarok menni vele, mert nemsoká bajnoki futam, de azért na... (halkan jegyzem meg, hogy a bömössel is bementem már 40 alá, Roli!
)Egyébként ott van Ted ideje a leonnal 2:38,674.
Meggyőződésem, hogy gyakorlás kérdése minden pálya, autótól függetlenül. Lehet, hogy valamelyikhez kicsit több kell és előfordulhat, hogy némelyik autó tényleg nem annyira jó, d ez nem jelent 5+ másodpercet.

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4440, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
)