- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Télvíz idején érkezik az iPhone 17e
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti
őstag
Helló!
Hardwireden olvastam, hogy elkezdődött ennek a játéknak a multi tesztje.
Innen lehet lehúzni, csak 70MB.
Bővebben: link
Szerintem nagyon szép(szvsz szebb mint a FIA GTR), az endzsimje ugyanannak tűnik mint a FIA GT Raceré (asszem vmeik EA-s F1 játék endzsimje ez) szóval segítségek nélkül marha nehéz vele menni (nekem legalábbis) főleg, hogy nincs most kormányom és joyyal próbálom terelgetni a kicsikocsit.
Naszóval keresni nem lehet most sajnos internetes játékokat, de talán IP alapján lehet csatlakozni egymáshoz, úgyhogy ha valakinek megtetszik, lehetne közösen gyakorolni, versenyezni, úgyhogy gyertek sokan! Engem úgyse nehéz lenyomni, többet vagyok a füvön mint az aszfalton.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC i5-8400 RTX3060 12GB 16GB RAM Windows 11 Pro
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs