Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ck.
addikt
Sziasztok,
Rég jártam erre, viszont Sliderxy kolléga tippjének köszönhetően (akinek ezúton is köszönöm!) nem adtam fel és egy kis csalást felhasználva sikerült továbbjutnom. Rengeteg halált és órát követően végül kikapcsoltam az automata felhőbe szinkronizálást és minden egyes ajtó után cycle suspension, majd kilép a játékból és manuális felhőbe feltöltés. Majd halált követően mindent visszatöltve folytattam a legutóbbi mentett állapottól. Így sikerült végül sokadik próbálkozásra túljutni az első biome-on, majd viszonylag gyorsan a másodikon is, továbbra is sűrű mentegetés és visszatöltésekkel. Azonban a harmadik elejére már annyira belezavarodtam, hogy egy sokszázadik halált követően nem a korábbi mentést töltöttem vissza a felhőből, hanem rossz gombot nyomva az aktuális halált töltöttem fel a felhőbe - én marha barom - , ezzel felülírva mindent és elvesztve az eddigi állásomat. Azt hiszem most készülök agyérgörcsöt kapni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Kutya topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5460
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest