Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Frod
    addikt

Hát ha már játszottál videojátékkal úgy általában, akkor annyit azért csak átlátsz, hogy gépfegyver - shotgun - pisztoly - rpg - stb vonalról melyik fegyvert szeretnéd vinni. :)
    Azt használd, ami neked kényelmes és jól megy.
    Példa: én pl nem fogom felvenni a shotgun-t, mert ahhoz relatíve közelség kell, és a tűzgyorsasága is lassabb, nekem pedig nem ilyen a játékstílusom.

Ezen felül amit érdemes figyelembe venni, hogy minden fegyveren vannak "trait"-ek, ha úgy tetszik, akkor nevezhetjük passzív képességnek is, ez fegyverenként eltérő. Pl, a lövedékek átmennek a tárgyakon, a lövedékek pluszban robbannak is, visszatöltenek életet, stb.
    Ezek a trait-ek alapból zárva vannak a fegyveren, egy kis lakat ikonnal, azonban ha használod a fegyvert, (értsd: ölsz vele) és feloldod, akkor onnantól kezdve - értsd, ha meghalsz akkor egy teljesen új run-ban is! - már elérhető és fel van oldva ha ismét találsz egy olyan fegyvert.

De főszabályként én azt mondom, hogy azzal menj amit szeretsz!
    Csak azért ne válts le mondjuk egy lv8-as gépfegyvert egy lv10-es pisztolyra, mert "2 szinttel nagyobb", ha közben utálod a fegyvert.

Új hozzászólás Aktív témák