Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi1979
őstag
Stílus?
Feltettem egy kérdést, érdeklődve, te jöttél kioktatni

De teljesen igazad van, az önzőség mindenhonnan nézve önzőség. Legyél büszke rá! Legalább Te elismered.
Tudod, vannak nem önző emberek is, akik ilyen és ehhez hasonló fórumokon -segítőkészen!- állnak az új, érdeklődő emberekhez. Továbbá, már olyat is hallottam, hogy egyes fórumozók önzetlenül segítettek másoknak (gyk. önzetlenség=önzőség ellentéte)! Ez durva lehet ám, nem?
Természetesen megértem azt, hogy a "beszerzési helyeidet" anyatigrisként véded, nap 24 órájában lesed a felbukkanó "kincseket". Ha tudtam volna, hogy darázsfészekbe nyúlok kérdésemmel, hidd el, meg sem fordul a fejemben, hogy feltegyem.
A többiektől elnézést kérek az off-ért, tőled nem, mert ööö.. önző vagyok. További jó vadászatot!
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest