-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz
golya32 #20387 üzenetére
Igen, a tapik már nem számítanak a kategóriába, imádom az Apple-t, a felfogást, már vagy harmadik könyvet olvasom Jobsról meg az egészről és mindig elragad, de érintős telefont sosem vennék nemcsak apple-t mást se. Ellenben nem is tudtam hogy a ROKR elkészítésében ők is részt vettek, aztán jöttek rá, hogy maguknak kell telefont csinálni, mert enyhén szólva is gány lett.
-
meroly
veterán
Megint elkapott a nosztalgia: [link]
Osztálytársamnak volt ilyen, amikor nekem már 8210
-
meroly
veterán
válasz
Stylewars_kp #20250 üzenetére
3720 már itt is téma? Hűha. Retro telefont használok?
Egyébként bátran ajánlom még karcosan is. 1500ért lehet swap előlapot venni rá. Már másodszor cserélek.
-
meroly
veterán
válasz
allando #20209 üzenetére
Grat!
Ez nagyon jó kütyü lehet, anno majdnem ilyet vettem, de a 3720 jobban tetszett.szaszayanou: Az simán lehet eredeti, nincs nagy ára már... IMEI-t itt nézd meg: [link], meg a telóban mind a három helyen ellenőrizd. Ja meg made in germany lesz benne asszem. De semmiképp sem made by nokia. Bár ez az "eredetiségvizsgálat" minden telóra ráillik.
-
meroly
veterán
válasz
szőröscica #20152 üzenetére
Lumia nem akar a földön járni
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
válasz
KSparrow #20127 üzenetére
Hm.... érdekes, mert akkor lehet mégis menne elméletben. Bár akkor inkább fordítva, hogy a 6303-ba építeném a 3720 kameráját, lehet a kisebb felbontást simán kezelné. Bár úgy meg mi értelme
Csak mert pont láttam neten egy 3720-at 4k-ért, aminek nincs hátlapja és igen le van harcolva, azon lehetne tesztelni. -
meroly
veterán
Ti nagy bütykülősök vagytok, szerintetek mekkora a sansz, hogy tönkrevágom a telefonom (3720) ha a kamera modult mondjuk kicserélem egy 6303-éra? Vagy esélytelen hogy működjön?
-
meroly
veterán
Miért nem gyárt a Nokia már 8xxx szériát, úgy el tudnék képzelni egyet, persze nem érintősben és winfossal, hanem a jó öreg S40-el.
Más: a telecom azon száma nincs meg valakinek, amiben a 3720-at tesztelték, hamár egyáltalán létezett akkor még a lap?Már nem kell, nézem itt: tablamagazin.hu
-
meroly
veterán
Meg azért ez se semmi (főleg az ára):
-
meroly
veterán
válasz
KSparrow #20089 üzenetére
Érdekes mondjuk, hogy egyedi menüt is kapott, mert egyik S40 sem hasonlít rá.
A "régi" 6300-s féle:
Az újabb (3720 pl)
A legújabb (6303i):
És a 8800 arte-é:
Talán még a 6300 féle régi S40 hasonlít rá a legjobban, de a térerő és az akku akkor sem ugyanolyan.
kovy79: azt nem is figyeltem.
-
meroly
veterán
Újra szerelmes lettem:
Nokia 8800 carbon arteEz a 8xxx széria mindig elvarázsol teljesen, hazamegyek meg is nyomogatom a 8800-mat
-
meroly
veterán
válasz
KSparrow #19548 üzenetére
Hát csak én kellettem ide
Egyébként a minap vettem elő a dobozból a gyűjteményt, szépen mindegyiket feltöltöttem, egyszerre vagy 10 töltő volt a hálózaton, de két ütemben kellett, mert vastag végű nokiás csak 4db volt, aztán megnyomkodtam, nosztalgiáztam jó volt.
Ja és beüzemeltem a Macintosh Plus-om is, hát hihetetlen hogy 27 év után még megy. -
meroly
veterán
kicsit lemaradtam....huh
Srácok!
Nem tök mindegy mi hol van helyileg? Ők üzemeltetik, ők döntöttek így, engem teljesen hidegen hagy. Eddig is kedvencek közt voltatok, most is ott vagytok, egy kattintás és elérem. Google is hamarosan frissül.
Retro telók mindig is voltak, vannak és lesznek, erről lehet itt beszélgetni, ennyi.
Azzal hogy leminősítések is jártak a dologgal, nem tudunk úgysem mit kezdeni....
szerk: A lokálon belül egy kiemelést esetleg még megérdemelnénk véleményem szerint!
-
meroly
veterán
válasz
Playstation1 #19107 üzenetére
A végén kérünk képet a remekműről
-
meroly
veterán
Minden kedves retró teló rajongónak békés, boldog karácsonyt kívánok!
-
meroly
veterán
válasz
tolts.hu #18524 üzenetére
Én most ebbe lettem szerelmes: Nokia Asha 206
-
meroly
veterán
válasz
kuti1526 #18341 üzenetére
Mennie kell a régi wap oldalaknak, próbáld kézzel beállítani a kapcsolatot ezek alapján.
-
meroly
veterán
válasz
KSparrow #18324 üzenetére
Durva hogy beáztak amúgy, elvileg cseppálló, jó nyilván ha tócsában állt két éjszakát, akkor befolyik, de amúgy nem kéne.... én legalábbis azért használom mert atombiztos
A szürke keretről beszélhetünk, ha jó állapotban van, mert ezt a sárgát leszólták a kollegáim, hogy igen gyerekes, mondjuk nekem tetszik -
meroly
veterán
-
meroly
veterán
Dehogy, a laptopok, főleg az IBM-ek, örök életűek. A gyereknek vettem T20-at a nyáron, tökéletesen elvan vele (4 éves, képzelhetitek mennyire vigyáz rá). Kapott már kakaót meg még ki tudja miket, de még működik és hibátlanul viszi az xp-t és a kis játékait rajta. Nekem van egy TP 770-em, ami már simán matuzsálem, de még működik
-
meroly
veterán
válasz
KSparrow #18192 üzenetére
Vegyél albacomp classmate-t, iskolásoknak az való
Viccet félre téve, az X200 tuti kis gép. De ha gyengébb kell, ott az X20/X21. -
meroly
veterán
válasz
Mulderpapa #17823 üzenetére
Jó tudni, köszönöm, elvileg ma érkezik, remélem nem lesz vele gond.
-
meroly
veterán
Én többször költöztem cégen belül új irodákba és mindig találtam kincseket. A legnagyobb a 2110 volt, ami mint kiderült a későbbi főnökömé volt
Egy kérdés, ha hirdetésben (előlap) írják, hogy swap, akkor szó szerinti fordításban azt jelenti hogy bontott (cserélt)?
Csak mert a minap levált a 3720-am fém kerete, a pillanatragasztó meg nem sokáig fogta, úgyhogy vettem egy csak előlapi keretet kemény 1200 Ft-ért, kicsit keveslem, mert most hogy nézem 4-5k körül mozog. Csak nehogy utángyártott legyen... Jó nekem a használt, tök mindegy, úgyis szétstrapálom. -
meroly
veterán
Srácok!
2005,2006,2007,2008 és 2009 telecom és 2004,2005 connect (szinte az összes) megvan, kell valakinek? -
meroly
veterán
Srácok, az normális ha egy két éves telefon vadiúj akkuval kezd gyengélkedni üzemidőben?
Korábban kibírta a 2 napot, most már általában csak másfél de ma pl majdhogy lemerült, pedig reggel vettem le töltőről. Igaz beszéltem vele 4 órát kb, meg net is volt egy kevés.
Nokia 3720, bocs hogy ide írom, de ezzel kapcsolatban ti jobban képben vagytok. Ha egy 8 éves 6310i napi használatban még üzemel, akkor ennek nem lehet baja 2 év után, nemde? -
meroly
veterán
válasz
LaciGSM #17392 üzenetére
A nokia első értelmes flipes telefonja és még a Világok harcá-ban is szerepelt egy
-
meroly
veterán
válasz
T0rnad0 #17302 üzenetére
Hát igen, alapjaiban változtatta meg a világot.
-
meroly
veterán
válasz
Mulderpapa #16843 üzenetére
Vajon a gyártó mennyi időre tervezheti ezeket? A végfok csere nem túl gazdaságos, tehát gondolom még nem volt cserélve bennük. Kíváncsi lennék a 3720-am kihúzna-e ennyi időt...
-
meroly
veterán
válasz
Mulderpapa #16841 üzenetére
Azállat.... ez kemény, kíváncsi vagyok mennyi idő alatt tették bele.
-
meroly
veterán
válasz
Mulderpapa #16729 üzenetére
Igen tudom, nézd csak:
|
|
|
V
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- War Thunder - MMO Combat Game
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Formula-1
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest