- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Arra céloztam, hogy telótól, fülestől függetlenül vagy ezt, vagy azt kapsz, változó minőségben, de mind messze a vezetékestől. Nekem jó az utóbbi, csak nézem a nagy kínlódást és a "fejlesztéseket" a bt kupacban.
adamklark: Engem meg nem érdekel a "legtöbb ember", és a probléma az, amit te is jelezetél: a gyengébb minőségre is ráfizetheted a gatyádat, mert a gyártól megtehetik.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Predatorr
őstag
válasz adamklark #11 üzenetére
Bírom ezt au „átlagembernek szar is elég” hozzáállást, de az átlag nem feleltetheő meg az igénytelennek, ha vannak igényesek is.
Nem véletlenül hallgatok veszteségmentes, saját forrást, ami nem hip-hop eltűnő, napi hulladék.
Nyilván eltérők az igények, csak az bosszantó, hogy minőség sehol, de mjndenhol.olvasnimilyen szupermknden füles, telefon, ha megmegnézed, ha egyáltalán megtalálni valahol, támogatás nem feltétlenül van. pl. vegyél 1 millás samsung telót, csak a saját jobb codecet támogatja, ragadj az ökoszisztémába.
MA-n sem gyakran szerepel füleseknél a codec támogatás, telóknál meg kb. soha."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Predatorr
őstag
Hát én sosem jártam így, mert ha elakadtam, nem húztam tovább.
Milyen választék? Nézz utána, melyik bt codec mit tud, keress olyan fülest, amelyik képes a jobbakat kezelni (és ne merüljön hamar), ehhez persze vásárolj olyan telefont, amely szintén, talán fél tucat terméket kapsz, bődületes áron. Persze, ha hozzá számolom, hogy azokba a telefonokba aztán biztosan nem tehetsz SD kártyát, akkor a választék ZÉRÓ!"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Predatorr
őstag
2 éve van Haylou X1 Pro-m, nem olyan jó a hangzása (aac), mint a Moripodsnak volt (aptx), de abban 2 hónap alatt meghalt a snapdragon chip, és arra nem cserélték. Használom, amíg tart, egyelőre nem tapasztaltam degradálódást. 8ó 1 töltéssel, nem nagyon kell cserélgetni. Ha tönkremegy, visszatérek vezetékesre, töredék áron bármilyen tws-nél jobb hangzással.
-
Predatorr
őstag
„Remek balanszú”? Ez megint mekkora marketing bullshit? Még egy fülhallgatóm sem volt, amelyik ne tökéletes balansszal jött volna. Minőségben meg egy újabb környezetszennyezés. Csillió átverés-tech minden fülesnél, (is) amikor meg zenét hallgatnál, arcra esel. Pont, mint a monitorpiac.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Szólánc.
- Horgász topik
- Drón topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...