- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
Új hozzászólás Aktív témák
-
palosildiko
friss újonc
válasz
auth.gabor #18 üzenetére
Kedves Gábor,
elképesztően hasznos volt visszaolvasni a termék tapasztalataidat. Rm2 vásárlás előtt kerestem rá a termékkel kapcsolatos infókra, így jutottam ide. Láttam az Rm1 és Rm2 leírásod, és Onyx Boox Air-t is. Aminek a végén írtad, hogy Rm1-et visszaküldted. Viszont ki a győztesed Rm2 és Onyx között? Nekem nem derült ki a leírásodból, de lehet, hogy nem voltam elég figyelmes.
Elsősorban a rengeteg kézzel írt jegyzetem egy helyen tartására kerestem megoldást, de felcsillant a szemem az Onyx esetén azon, hogy Kindle-ként is lehet használni és hangoskönyvet hallgatni rajta. Szóval most komolyabb dilemmába kerültem. Köszönöm előre is, ha még van energiád ezzel foglalkozni.
De bárki más véleményét is szívesen fogadom, ha valakinek van tapasztalata mindkét termékkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest