Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pászka
tag
válasz
auth.gabor
üzenetére
Köszönöm én is a részletes leírást,
én is gondolkodtam hasonló eszközön de még várok hátha valaki tényleg fejleszt egy használható példányt. Évek óta arra várok hogy legyen egy olyan eszköz amit tényleg úgy tudok használni mintha papírra írnék. Ki is váltanám vele az összes jegyzetfüzet stb... dolgomat.
Már megjelent a kettes változat (pre-order van rá) kíváncsian várom mennyire sikerült tökéletesíteni az elsőhöz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Monitor hiba topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Apple iPad A16 11" 128Gb W-fi, 24 hónap Garancia, Ezüst Színben, Újszerű, MediaMarkt számla
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPhone 17 256GB Sage Karcmentes állapot 100% akku (65 ciklus)
- Apple iPhone 17 512GB Black Karcmentes állapot 100% akku (12 ciklus)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én is gondolkodtam hasonló eszközön de még várok hátha valaki tényleg fejleszt egy használható példányt. Évek óta arra várok hogy legyen egy olyan eszköz amit tényleg úgy tudok használni mintha papírra írnék. Ki is váltanám vele az összes jegyzetfüzet stb... dolgomat.