- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
szentesb
csendes tag
Háát... Szerintem a régi Easycd-t meg Winoncd-t pl jobb ha helyből elfelejted, mert egyrészt kissé elavultak, másrészt ha sikerül is életet lehelned beléjük, akkor meg padlóra teszik az XP-t rendesen. Pl lásd 3.7-es Winoncd. Tökéletesen menne XP alatt, ha nem eröltetné fel az ASPI driverét és elmenne pl a Nero-éval. De nem, őneki fel kell pakolnia, utána meg az XP minden indításkor hibaüzenetet nyom, amiről valahogy uninstall+registry buherálás után sem nagyon lehet lebeszélni.
Mondjuk az viszont teccett, hogy pl amikor a Norton Antivirust akartam telepíteni, akkor az XP mondta meg, hogy ez miért nem nyerő és hogy lehet felrakni, ha mégis használni akarom.
A compatibility mód viszont tényleg elég jóra sikeredett. Ezt pl. a Max Payne alatt tapasztaltam, ami ugyebár nem támogatja az XP-t, ami abban áll, hogy random se szó se beszéd kiugrik a desktopra, akár egy óra alatt 10x is. Viszont ha átteszem 2K kompatibilis futtatásra, akkor tökéletesen megy.
Bocs, ha kicsit hosszú voltam, üdv mindenkinek.
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest