- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike
veterán
válasz
Major Lion #4622 üzenetére
legalább átéled, milyen az, amikor egy ágrólszakadt vagy. illetve annyira nem, hiszen van egy lovad.
(#4625) hajbel
az a vörös arab? tegnap lőtték ki alólam. legközelebb akkor annyi neki, mehetek újért? amit lehet fejleszteni újra a nulláról?
ezek után kerülni fogom a többi játékost -
törölt tag
válasz
B E T A az megvan ?
A GTA Online nem beta-ként indult, mégis olyan csöves volt mint ez (hozzáteszem, nekem a heists-updateig tetszett, onnan vett rossz irányt). Deathmatch, race, meg még valami két alap játékmód volt. Mivel én csak deathmatcheztem, több lőszert használtam el, mint amennyi pénzt kaptam. így sokáig mínuszban voltam
(#4623) Carlos Padre
én magammal így vagyok, egy ideje kedvelem amit a rockstar kiad, de ez még szerintem sem az igazi. Viszont van benne potenciál bőven.
Én 150$ körül állok. Lehet az a gond, hogy egyből elkezdtétek a fegyverárakat meg a cuccokat nézni, ami tényleg drága. De el kéne jutni egy bizonyos szintig. Rank 100-ig vannak megkapható dolgok, meg vagy 100 mission. Nem gondolhatjátok, hogy rank 10-20 körül gazdagok lesztek és mindent megengedhettek magatoknak. Nekem lassan de stabilan növekszik a pénzem. Az arany az nemnagyon. Most van kb 1,5. és amint látom inkább ez lesz a gond mint a pénz.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Rockstar és RDR2, muszáj imádni különben paraszt vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Gyúrósok ide!
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest