Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike
veterán
válasz
Major Lion #4622 üzenetére
legalább átéled, milyen az, amikor egy ágrólszakadt vagy. illetve annyira nem, hiszen van egy lovad.
(#4625) hajbel
az a vörös arab? tegnap lőtték ki alólam. legközelebb akkor annyi neki, mehetek újért? amit lehet fejleszteni újra a nulláról?
ezek után kerülni fogom a többi játékost -
törölt tag
válasz
B E T A az megvan ?
A GTA Online nem beta-ként indult, mégis olyan csöves volt mint ez (hozzáteszem, nekem a heists-updateig tetszett, onnan vett rossz irányt). Deathmatch, race, meg még valami két alap játékmód volt. Mivel én csak deathmatcheztem, több lőszert használtam el, mint amennyi pénzt kaptam. így sokáig mínuszban voltam
(#4623) Carlos Padre
én magammal így vagyok, egy ideje kedvelem amit a rockstar kiad, de ez még szerintem sem az igazi. Viszont van benne potenciál bőven.
Én 150$ körül állok. Lehet az a gond, hogy egyből elkezdtétek a fegyverárakat meg a cuccokat nézni, ami tényleg drága. De el kéne jutni egy bizonyos szintig. Rank 100-ig vannak megkapható dolgok, meg vagy 100 mission. Nem gondolhatjátok, hogy rank 10-20 körül gazdagok lesztek és mindent megengedhettek magatoknak. Nekem lassan de stabilan növekszik a pénzem. Az arany az nemnagyon. Most van kb 1,5. és amint látom inkább ez lesz a gond mint a pénz.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Rockstar és RDR2, muszáj imádni különben paraszt vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Legion Go eladó
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest