Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fotók, videók mobillal
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- E-számmal készül egy ismeretlen Honor
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skyline
senior tag
Spec. nem csak játékokról van szó! mivel az oldal inkább a Hardver felé húz ahogyan az oldal nevében is bennevan! természetesen szoftverekről is van szó ill. ezen belül játékokról is! (az alapelvek keretein belül), ha valamit nem tudsz v. nem érted vagy csak egszerűen infót akarsz valamirő akkor írhatsz és ha szerencséd van akkor épp van fent a forumon egy olyan ember aki tud neked segíetni, ha nincs akkor nem kell hisztizni hanem türelmesen várni és addigis használni a Google-t hátha ráakadsz a problémádra! én nem haragszom, igazábol nem tudom mit tettél hogy I_Am rádszállt, de hogy őszinte legyek nem is akarom tudni...
továbbiakban remélem az alapelveket betartva tuddhatunk téged a forum tagjának...
by Mr.Skyline -
Mr.Skyline
senior tag
-
Mr.Skyline
senior tag
Egyik kedvenc játékaim közé tartozik a mai napig, csak mostanra már egy kicsit unom, de néha néha jól esik előkapni! Volt egy pár álmatlan éjszakám vele, LAN-ban is sokat nyomtuk haverokkal, és azóta se láttam ebben a kategóriában jobbat a Generals meg se közelítette azt a feeling-et amit a RA2 nyújtott...
így kb. ennyi jó lenne látni már egy 3. ver.-t

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- E-roller topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mazda topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- OpenWRT topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.