- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
detri
aktív tag
Most Nagykőrösön százágra süt a nap (és 32 fok van, a tenger kellemes). Gyertek!
-
Matr x
aktív tag
Nyh-n reggel még erőteljesen úgy nézett ki, hogy nem lesz semmi, csak hó... Most meg kegyetlenül olvad
Egyes helyeken a járda már fel is száradt.Mindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt
-
klepto
addikt
Pulsz 3°, lassan olvad. Az úttestek és a járdák már csak vízesek, de mindenhol van még hó. Borús az ég.
Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
Matr x
aktív tag
Nyh-n a hónak már szinte semmi nyoma
Egész jó időnek néz ki innen bentről. Csak ki ne kelljen menniMindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt
-
tildy
nagyúr
CLear sky, the sun is shinning
Szal sut a nap, tuiszta az eg, nem tudom hany fok lehet ...
Seljord, Norway"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
zsoltee10
addikt
Dombóvár mellett még mindig esik, egyre nagyobb a hó.
-
klepto
addikt
Lassan nyugovóra térek, de gondoltam búcsúzóul megírom az utókornak, hogy itt még mindig esik, bár picit csendesedett az előző ''jelentésem''hez képest. Akkor szakadt, most csak esik. Az egészben a legmorbidabb, hogy az erkélyemen +4°C-ot mutat a hőmérő, de akkora mennyiségű ho esett le, és esik még mindíg, hogy olvadásnak csak a csatornafedél környékén van számottevő nyoma, máshol nincs.
Na szép jó éjszakát mindenkinek, a fentlévőknek meg további jó hardverguruskodástHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
TitiRii
senior tag
itt még szakad!!
(bp xvi)Akinek kell valami, vagy akar valamit munka időben keressen az itt megadott telefonszámon! Köszönöm.
-
detri
aktív tag
Megnyugodhat az ország, Nagykőrösön elállt.
-
escie
őstag
jaja, én is most estem haza 23:00 körül erős eszaki szél,semmi hó.
bedobom a vacsit, egy kis linux buzerálás, netezés, aztán kinézek 00:20-kor és tökfehér minden, esett vagy 5cm.
amúgy, szintén Nyíregyháza(csak épp a déli része )
szerk.: a Nyíregyházát nem neked mondtam Karex , hanem a többieknek, csak hogy tudják...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]I'm back, baby!
-
klepto
addikt
Dujv. én kb.21.30-kor vettem észre, és azóta is szakadatlanúl szakad a hó A parkolóban az autók helyén már csak hókupacot látni...
Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
jojojo
senior tag
18.ker most néztem ki az ablakon és szakad a hó!-reggel lehet havat lapátolni.
A víz hordozhatja a hajót, de el is süllyesztheti.
-
Matr x
aktív tag
Nyh: olvad szintén.
Fázni már jó ideje nem fázok
Viszont minden szinte folyik, annyira sáros minden dolog. A kocsibejáróba odaállnál, nagyjából térdig süllyednél be... még jó, hogy nem sokáig tart ez a szép idő.. jön az igaziMindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt
-
Enemy
aktív tag
Siófok Olvad! Én nem fázok....
„Ragaszkodni a dühödhöz pont olyan, mintha mérget innál, és azt várnád, hogy a másik haljon meg tőle.” (Buddha)
-
tozso
tag
Tsepel: Na most van elegem a hóból, de nagyon. Már megint akkora hó esett. Rühellem ezt az időt.
TAVASZT AKAROK.Ha minden kötél szakad akkor ne félj az akasztófától.
-
Matr x
aktív tag
Most Nyh-n úgy néz ki, hogy kezd olvadni. Kicsit rossz az idő, latyakos, vizes, de elviselhető(nek tűnik)
Mindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt
-
MUŁĐER
addikt
Na még1X:
Bővebben: link
[Szerkesztve]Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.
-
MUŁĐER
addikt
mINGYÁRT MEGCSINÁLOM!
Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.
-
MUŁĐER
addikt
Helyzetkép,Kaposvár,2004 február 25 (ma),hajnali 7 óra 5 perc:
NO COMMENT!
[Szerkesztve]Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.
-
tozso
tag
Tsepel:
A tegnap du.-i havazás után bokáig erő hó van, de most úgy ragyog a nap hogy tuti hamar elolvad. Ez az időjárás már nem normális. Hol a tavasz????Ha minden kötél szakad akkor ne félj az akasztófától.
-
Karex
senior tag
válasz strike-force #676 üzenetére
Hát igen, az identitászavar korunk jellemző betegsége, mely a természetanyánkat is utolérte.
-
őstag
Eger: valami szitál, valahol a hó és eső közt van sztem még ő maga sem tudja, hogy mi akar lenni
R7-5800X3D / 32GB / RTX3070 / POCO_F3 (8/256) / i12 64GB - Just realize it!
-
Neylon
tag
Pázmánd: szakad a hó.
You want more from your technology. We hear you. AMD me. ASUS A7V8X-X; Barton 2500+; 512 MB RAM 400Mhz; Connect 3D Radeon 9200 128MB; Codegen 420W.
-
Bash
addikt
Tampa, FL: egy órával ezelőtt még tűzött a nap, szélcsend volt. Most ömlik az eső, hatalmas szél van, elment az adás a TV-ben. Óriási vihar. Az erkélyről behoztam a virágokat, mielőtt a szél elvinné őket. Mindez nem is nagyon zavarna, ha 2-re nem kellene mennem dolgozni.
http://bashtravel.com/
-
MUŁĐER
addikt
Bazz,itt Kapsováron egész nap SZAKADT a hó!
Mikor lesz már tavasz!Mingyárt március,és ilyen sz@r idő van!
Elegem van a télből,meleget akarok!
Meg napsütést,meg miniszoknyás csajokat,meg minden ilyesmit!
És tökre elegem van a lutyokból is!
TAVASZ,MERRE JÁRSZ?GYERE MÁR HAZA!Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.
-
Matr x
aktív tag
Nyh: hol havazik, hol fúj, hol mind2, de akkoris egy kérdés: MIKOR LESZ MÁR JÓ IDŐ???
Mindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt
-
tozso
tag
Tsepel: végre nem esik és nem jeges minden, már nagyon várjuk a tavaszt.
Ha minden kötél szakad akkor ne félj az akasztófától.
-
Matr x
aktív tag
Nyh.
Ez a fagyókás, kemény csúszós izéidőnek vége... Cserébe van most egy jó nyálkás, viszonylag jó idő... Olvad minden, sártenger várhatóMindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt
-
zaba
tag
Görény egy idő van itt is! BP. III. ker.
Red meat can kill ya'. Enjoy!
-
törölt tag
Soroksáron jelentem hideg, és ónos/fagyos minden!
-
Panther
HÁZIGAZDA
Áh, nálunk már régóta ónosodik minden... csupa jég amit csak látsz. Háztetők, az út, a járda, a tetőablak (rohadtjól néz ki belülről!), a madáretető...
[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]
-
tildy
nagyúr
még jó hoyg fater nem a saját kocsival jön, hanem ismerőssel.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Som@
őstag
Ha minden igaz (én még nem voltam kint), akkor Lőrincen ónoseső esett.
Aki erre jár, vigyázzon, mert kegyetlenül csúszik.Ne a múlton töprengj! Ne a jövő miatt izgulj! Éld meg a jelent!
-
Matr x
aktív tag
válasz CharlieDrop #659 üzenetére
Nyh-n is sütöget... de a szél is fúj kegyetlen....És elrontja az időt...
-
CharlieDrop
veterán
Nini süt a Nap )
csepelenNem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Matr x
aktív tag
/off
Még egy ember Nyh-ról? Nézz majd be a nyíregyi topicba is!
/off off
Nyh-oros: idő szép, koratavaszi időjárás, Nap szépen süt. 10-12 fok is elérhetőnek tűnik...Mindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt
-
ranger
csendes tag
Nyíregyháza: napos, enyhe idő. +8 Celsius körül.
Jövök, megyek, intézkedek. Aláírok, pecsételek.
-
Protoss
senior tag
Paks, hideg napos
Ne glettelj, a vakolás jobb
-
Enemy
aktív tag
Siófok,, napos száraz de hideg idő. reggel még az ágyban is fáztam
„Ragaszkodni a dühödhöz pont olyan, mintha mérget innál, és azt várnád, hogy a másik haljon meg tőle.” (Buddha)
-
CharlieDrop
veterán
Csepel: kissé felhős, bár tiszta idő, hőmérséklet: passz
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest