- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Elindult az Ulefone nyári promóciója
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Így bizony, így működik a cégvilág. Ne aggódj, ha vállalkozó lennél, sztem te is örülnél egy ideiglenes felfutásnak, amikor egy éven keresztül dupla profitot kaszálhatsz (tudva, hogy pár hónap, és minden megy a régiben). Személyszerint némi jóindulattal azt mondanám az árat sokalló vásárlónak, hogy várjon egy kicsit, egyelőre drágaság van, de 1éven belül lesz olcsóbb. A profitot megköszönjük, és a következő generáció fejlesztésébe toljuk, tisztelettel, Nvidia, sk...
"Gtx 1070 sliben 4k.ban erősebb, mint a 2080 majd felannyiért."
Ezt hol látod? A GTX 1070 kb 400EUR/db, a 2080 pedig 800EUR/db. Azaz nagyjából azonos teljesítményt kapsz azonos áron.
-
mgabi
senior tag
Nyugi, hazudtak! Én írtam levelet az Nvidianak, hogy hirdessenek árukapcsolt akciókat procihoz, monitorhoz, és ezt csak aktív steam és egyéb játék fiókkal lehessen megcsinálni. Ilyen akcióban csak 1db FE kártyát lehessen venni 2 évente. Így csak aktív gamerek tudtak volna vásárolni. Mondanom sem kell, hogy nem válaszoltak. Felfele szeretnek szegmetálni, de lefele nem ment nekik. Jól elrakták az extraprofitot, és nagy ívben szartak a gamerekre valójában. Ezen a 20x0 árazás is ezt mutatja.
Gtx 1070 sliben 4k.ban erősebb, mint a 2080 majd felannyiért.
-
-
Porcica
csendes tag
Na igen, fél éve még az esetek 90%-ában klikvadász bányász hírek alatt vergődtek, hogy nekik bizony semmi közük nincs az ég adta világon ehhez a kialakult helyzethez és csak 10kártyát vettek meg hasonlók, de hát tudjuk hogy a csodák nem tartanak örökké.
85K-ért már én is gondolkodóba esnék egy 1070-re beinvesztálni. -
Dealer95
őstag
Hát, de azóta sok minden változott
Sajnos ma már nem lehet csak a megjelenéskori árat figyelembe venni, mert hiába öregszik a kártya, az értékét a teljesítménye határozza meg, és jelenleg nem csak a játékok alatti, hanem a bányászatban mutatott hatékonyság is nagyban befolyásolja.
Egy új piac alakult, s ezt követték az árak sajnos...
Szerencsére a bányászat alábbhagyott, az árak is jó sokat estek ahhoz képest, hogy az új gen még nem jelent meg.De pl. a 120k-s használt garis 1070 ára irreális (ezért írtam kb. 100k-t, mert már többször láttam ennyiért), miközben 145-150 között jó kis 1070Ti-t kapni boltban már.
Garis 1070 használt árak:
100k: 1070 MSI Gaming X [link]
110k 1070 iCX: [link]
105k Windforce2: [link]
Szerintem mindben van legalább 5k alku
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest