Hirdetés
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Apple Watch
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joeee25
csendes tag
Nekem is problémám volt a Viberrel, és inkább visszaraktam a régit, frissítés nélkül!
-
Joeee25
csendes tag
Végre kicserélik az én telómat is. Csak balszerencsémre előszőr rossz szervízbe vittem be. Ha jót akartok a Duna Plázába vigyétek ott szinte kérdezés nélkül cserélik. Jó arcok.
-
Joeee25
csendes tag
Köszi a tippeket, de nálam nem a rászkódástól kapcsol ki , mivel ha simán csak az asztalon van és hozzá sem nyúlok akkor is produkálja a hibát.
-
Joeee25
csendes tag
Sziasztok! Én a múlt héten vittem be a telefonom a random kikapcsolás miatt a mammutba a t-szervízbe. Azt mondták bevizsgálják. 2 napra rá kaptam az sms-t , hogy mehetek érte. Amikor bementem majdnem felrobbantam , mivel a szervizes majom azt mondta hogy nála nem produkálja a hibát, és hogy nem tud vele mit kezdeni.
Szóval most hozzátok fordulok megint , hátha valaki tud adni vmi jó tippet szervíz ügyben ahol kicserélik nekem a telót. És a slusszpoén , hogy aznap mikor elhoztam a szervízből újra kikapcsolt random és azóta is ezt játsza. -
Joeee25
csendes tag
A random fagyás előtt a térerőm ment el eléggé sokszor és nem értettem mert normál körülmények voltak . Értem ezalatt azt , hogy nem a pincében használtam a telefont. És a térerő is csak akkor jött vissza amikor kivettem az akksit majd visszaraktam és úgy indítottam a telefont újra. A sima ki-be kapcsolással nem .
-
Joeee25
csendes tag
Kb 1 hónapra rá hogy megvettem !
-
Joeee25
csendes tag
Én a héten kedden vittem vissza hasonló hibákkal és jöttek a szokásos szöveggel , hogy bevizsgáljuk...
Erre én nem tudtam mit mondani és otthagytam a telefonomat. A mai napon kaptam az sms-t hogy mehetek érte . Kíváncsi leszek , hogy mit fognak mondani. Persze a szervizes ember mondta h szoftverfrissítéssel kezdik a hibaellenőrzést , de én alapból egy recoveryvel kezdtem amikor jelentkezett a hiba. Persze ezek után újra jelentkezett a random fagyás és csak utána vittem szervízbe. Remélem cserélni fogják!!! -
Joeee25
csendes tag
Kb 2 napja kezdte ezt el, de én nem játszadozom vele viszem vissza mihamarabb. Egyébként jöhetne már a szoftverfrissítés!
-
Joeee25
csendes tag
A telefon kb 1 hónapos , de eléggé idegesítő hogy ezt csinálja és néha még a hangszórója is bereccsen. Csak remélni merem hogy kicserélik!
-
Joeee25
csendes tag
Hello! Az volna a kérdésem , hogy előfordult-e már mással is hogy kikapcsolta a telefon feltöltött akku mellett csak úgy illetve beszélgetés közben? Fontos lenne, mivel ha ez a probléma továbbra is fennáll akkor viszem a vissza a t-hez! A telón amúgy gyári rom van plusz pár program!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen routert?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- OLED monitor topic
- Nintendo Switch 2
- Google Pixel topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- új iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Google Pixel 8 Pro szinte új állapotban kis hibával 12/128GB
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Szóval most hozzátok fordulok megint , hátha valaki tud adni vmi jó tippet szervíz ügyben ahol kicserélik nekem a telót. És a slusszpoén , hogy aznap mikor elhoztam a szervízből újra kikapcsolt random és azóta is ezt játsza.