- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- LTE frekvenciák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lensington
újonc
Szerintem elmegy hütö nelkül is. Ok, 7/24-ben lehet nem mernem ugy hagyni, föleg nyaron. De en mar hetek ota nezegetem ezt a cuccot
es hütes nelkül erdekelne csak. Sok helyen lattam mar, hogy opcionalis a 330 ra a hütes. Pl.:[link]
"Cooler: Passive(Optional Low-Noise Fan)"[link]
"optional auf den Kühlkörper schrauben kann."Es amugy egy hömerseklet teszt, szenzoros itt van:
-
A gyártó leginkább szerintem azért tette oda a ventit, hhogy biztosan ne melegedjen túl. A legjobb az lenne, ha valamelyik labor letesztelné mindkét esetet.
Ha tippelnem kellene, akkor mehet passzívan is, de biztosabb ventivel. A képen, ami a cikk utolsó képe, szintén ventivel van beszerelve a házba.
-
-
Nem tudom, hány éves vagy és nem is ezt firtatnám, de sajnos ma nagyon sok fiatal már a középiskolában laptopot kap és azzal menőzik a suliban, ez igaz. Meg az egyetemre is csak azért viszik, mert menőzni kell. Talán ha 5% használja is értlemes célokra, módon a laptopot. Ha innen nézzük, akkor ezeket én nem számítom értelmes felhasználóknak... főleg, hogy mindenféle gányt megvetetnek a szülőkkel, csak hogy legyen.
Ez nagyon off, ne indítson hsz-hullámot.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SSD kibeszélő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One mobilszolgáltatások
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest