Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
ez egy olyan kérdés, amiben nem kell és nem lehet találgatni. alaptörvény, korábban alkotmány, kimondja az állam és az egyház szétválasztását, minden ezzel ellenkező megoldás törvénytelen és alkotmánysértő.
(#68) pető bá': csakhogy az egyházi gyerekmolesztálás nem 1 meg nem 10 papról szól, nem is elszigetelt cselekmény, hanem egy túlságosan is általánossá vált állapot (aminek nem kis részben az egyház ócska felfogása az oka, lásd cölibátus). a btk nem ismeri a bűnbocsánat fogalmát, és a többségi ateista társadalom sem. ezzel szemben az egyház szervezetileg igyekszik elkenni a problémát és kivonni a papjait a tisztességes büntető eljárás alól. ez utóbbi jelzi, hogy a katolikus egyház velejéig szét van rohadva. régen nem azt az utat járja, amit kijelöltek számára.
"egy ateistának, megértem, hogy nem a legkedvesebb téma": engem nem zavar a biblia. még az sem zavarna túlzottan, ha bizonyos jól körülhatárolt keretek között oktatnák a bibliát az iskolában. az viszont kifejezetten mocskos módon zavar, hogy egyre kevésbé van szabad vallásgyakorlás az országban, hogy az emberek nem választhatják meg, hogy milyen módon viszonyulnak a hithez és az egyházhoz. ilyenért már régebben is összehordtak egy takaros kis emelvényt fából, rákötöztek pár embert, és meggyújtották.
"elég rendesen körülvesz minket, és nem tudom mi ebben a "jogszerűtlen". csökkenő fontossággal. mi a jogszerűtlen abban, hogy törvény előírja, hogy az államot és az egyházat szét kell választani és ezt nem tartják meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Viccrovat
- TCL LCD és LED TV-k
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- Apple iPad Pro 2025 11" M5 256GB & 512GB Wi-fi Bontatlan Összes szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest