Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• The DJ

addikt

Dübörög itt is végre a Sidetrack, ismerkedni a Zipit és a rendszer lelki világával tökéletes. Próbálgattam ezt-azt, de nem akarok még nagyon belemerülni addig, amíg zdanee ki nem adja a saját rendszerét, mert arra akarok én is alapozni a jövőben.

Hallgattam zenét az mp3playlist-el, néztem képeket az xzgv-vel, MSN-eztem a CenterIM-el, böngészgettem az MC-vel és természetesen neteztem a dillo-val :) Megbuheráltam zdanee scriptje alapján a home gomb nyomására történő "start menü" megnyitást is, egyszóval kezdünk megbarátkozni. Számomra nagyon hasznos a beépített putty is, a céges szervert ezen keresztül adminisztrálom és jól jön, ha a Z2-n is fel tudok lépni.

Amit én hiányolok erőteljesen (bár lehet csak én nem tudom hol keressem) az az online stream (shoutcast) hallgatása, azaz egy erre szolgáló terminálos program mondjuk, ilyet eddig nem sikerült találnom, pedig nagyon hasznos lenne. A sidetrack maga egy szimpatikus kis rendszer, csak vannak érdekes anomáliák, azaz néhány program, amit alapból tartalmaz egész egyszerűen nem akar működni valamiért. A játékok közül például azt hiszem összesen egy az, ami el is indul, de sok egyéb program is köhög. Egyébként nem olyan lassú az SD kártya sem, amire számítottam, bár az apt-get tényleg meg tudja kicsit akasztani.

Egyéb kívánságlista:

- X idő eltelte után a kijelző automatikus kikapcsolódása, gombnyomásra újra életre kelése
    - billentyűk háttérvilágításának beüzemelése
    - Power gombra nyomjon már egy 'halt'-ot az a szegény rendszer (bár ezt még én is meg tudnám oldani ha nagyon akarnám)

Új hozzászólás Aktív témák