Új hozzászólás Aktív témák
-
tesztgeza
csendes tag
Itt az első hozzászolásokban ott vannak a letöltési linkek.
[link]Egy bizonyos firm után már tudod sdkártyán keresztül is frissíteni.
-
tesztgeza
csendes tag
Magyar lokalizáció ebben sincs, de ez engem eddig sem zavart.
A telepítés kulcsa a memóriakártya típusa:
A 4 GB sdhc-s kártyámról nekem sem ment, csak ha belepakoltam egy régi 1 GB simát.Ajánlott most már a 0328-ast felpakolni, mivel van benne pár apró hibajavítás.
De szerintem a az előző 2.2 -es USB telepítőjével is felmegy, ha abban felülírod a fájlokat a mostanival. -
tesztgeza
csendes tag
Sziasztok!
Akinek első generációs ZT-180 -sa van, annak ajánlom figyelmébe a 0324-es (2.2 alapú) frissítést. Min. 100% javult a sebesség és az élményindex.
Van benne skype is. Hanghívást nem próbáltam benne, de legalább elsőre beloginolt.
Aki akar tehet rá flasht, bár állítólag az nem az igazi sebességindexben. Én kihagytam. -
tesztgeza
csendes tag
Hamarosan érkezik Androidra VLC is.
Lényegében amit az nem játszik le PC-n, az nem is létezik. -
tesztgeza
csendes tag
Én az Aliexpresstől rendeltem. Ez olyan kínai vatera, de csak új dolgokat árulnak.
És ott tudsz külön keresni free shippingre is.Már több dolgot is vettem azóta és rendben megjött.
Regisztrálás után még kapsz 5$ kupont is.
Fizetés PayPal. +25 % Áfa a Vámnál.
Ha DHL szállítást választasz, akkor elintézik ingyen a vámolást helyetted.Szállítási idő most már 3-4 hét.
-
tesztgeza
csendes tag
Kedves simonzé!
Van egy rossz hírem számodra 2.1 -en így NEM megy a FLASH!
Huuhhh, ez egy rémhír volt.Skyfire átkonvertálja HTML5 -re a FLASH videókat, de flash alapú oldalakkal és játékokkal továbbra sem boldogul.
Van rá mód, hogy flash menjen rajta, mivel már megoldották, de azt nem egyszerű felpakolni rá. telepítgetni kell rootként pár dolgot és állítgatni a beállításokban. Legalábbis Samsung Spica-n így működik. -
tesztgeza
csendes tag
Egy kis ellenvélemény a ZT-180 -ra más megközelítésből:
Én 1 hónapja használok egy ilyen eszközt (ZT-180).Pro:
* Könyv olvasásra kiváló
* Filmet is szépen lehet nézni rajta, akár felirattal is
* Webezni szépen lehet vele (Dolphin ajánlott)
* Az android sok lehetőséget rejt magában, ha valakit érdekel a téma
* A 2.1 ellenére a Skyfire böngészővel szépen megy a flash is
* A PC-s könyvjelzők szépen szinkronizálhatók rá
* Hetente megjelenő új firmware, nagy a felhasználó támogatása (2.2-t is fejlesztik rá, hamarosan jön)
* Egyre több 3G USB-s és BT eszközt támogat
* 10 mp alatti boot
* WinCE is telepíthető rá dualbootként (nem próbáltam)
* Az új firmware (1014) már automatikusan megy a market trükközés nélkül.Kontra:
* Kijelző betekintési szöge pocsék (filmet nézni csak egyedül)
* Az érintő képernyő (rezisztív) a legrosszabb fajtából való. Ezt tapasztalatból mondom, mivel közel 5 éve ilyen eszközökkel dolgozom.
* Nem minden program indul el rajta a hivatalosan nem támogatott képernyőfelbontás miatt.
* A bal alsó sarka hosszú idő után enyhén melegszik, de a netbookomhoz képest semmiÖsszefoglalva:
Szóval én netbookról váltottam és nem bántam meg. Könyvolvasásra és TV előtti netezésre kiváló.Wiki:
http://www.slatedroid.com/wiki/index.php?title=Wiki:ZT-180_FAQRendelni:
http://www.aliexpress.com/
Itt van free shipping is, és az első rendelésből 5$ kedvezményt adnak. 1 hét alatt megjött, bár az ünnepek miatt most már nem biztos.
A vámon szinte garantáltan megfogják a mérete miatt, ami +25% áfát jelent, vámot nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged